Profesorul UCIGAS din Bucuresti. Imagini: „Am un temperament calm”. Ciocanul de snitele, arma crimei

news

Politistii bucuresteni de la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei au retinut un profesor universitar de la Universitatea Hiperyon, acuzat ca a ucis o femeie in anul 1998.

Din primele informatii furnizate de anchetatori, la aceasta ora, la sediul Politiei Capitalei este audiat un cadru universitar. Profesorul Dan Pacurariu este considerat principalul suspect in cazul morti Mihaelei Fulga. Fosta profesoara a fost ucisa in anul 1998, intr-un apartament situat intr-un bloc de pe Bulevardul Liviu Rebreanu. De atunci, cazul a ramas cu autor necunoscut.

Profesorul retinut era suspect si in urma cu 18 ani. Acesta facuse o pasiune nebuna pentru victima sa, profesoara Mihaela Fulga. Cu toate acestea, probele au fost insuficiente, la acea vreme, pentru incriminarea cadrului universitar.

In prezent, Dan Pacurariu este profesor la Facultatea de Arte a Universitatii Hyperion.

Profesoara de limba chineza Mihaela Fulga, in varsta de 30 de ani, a fost gasita moarta intr-un apartament din strada Liviu Rebreanu nr 2, cartierul Titan. Trupul femeii era in stare avansata de puterfecatie, vecinii fiind cei care au alertat politia din cauza mirosului care napadise intregul imobil. Anchetatorii au observat imediat urmele mai multor lovituri in zona capului. Desi arma crimei nu a fost descoperita, s-a banuit ca ar putea fi vorba despe un ciocan-toporisca pentru snitele.

Omorul a facut valva in presa vremii care relata ca banuielile rudelor s-au indreptat chiar de la inceput catre fiul decanului Facultatii de Filologie a Universitatii Hyperion, el insusi conferentiar la facultatea cu pricina, institutie pe care tanara a absolvit-o in 1996, sectia chineza. De altfel, conferentiarul ar fi fost vazut de vecini dand tarcoale blocului inainte de producerea omorului. Ulterior, pe masura ce investigatia a avansat, anchetatorii au aflat ca profesorul se comporta ca un „nebun indragostit” care strecura biletele de amor pe sub usa apartamentului tinerei profesoare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: