Profetia germanului Irlmaier, in sec. 19: „Al Treilea Razboi Mondial va incepe in Orientul Mijlociu, dar miza este in Balcani”

life

Profetie inspaimantatoare facuta de germanul Alois Irlmaier la jumatatea secolului trecut: Al Treilea Razboi Mondial va incepe brusc in Orientul Mijlociu, dar miza este in Balcani.

Alois Irlmaier s-a nascut la 8 iunie 1894 in Scharam, Bavaria Superioara si a murit in 1959 in conditii suspecte. Otravit spun unii, de cancer sustin altii.

In viziunile sale, germanul descrie declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial si felul cum se va desfasura acesta. Irlmaier a suferit multa vreme pentru prezicerile sale, fiind tarat prin tribunale de autoritatile germane, potrivit jurnalul.ro. In 1947 Irlmaier a aparut pentru ultima oara in fata unei instante, fiind achitat definitiv. Povestea lui Irlmaier i-a trezit interesul unui scriitor german, Conrad Adlmaier, care i-a luat un interviu si a publicat o carte cu prezicerile acestuia. Iata ce spune Irlmaier:

„Va fi in numele pacii. Razboiul va incepe brusc in Orientul Mijlociu. Mari forte navale se confrunta in Marea Mediterana – situatia este extrem de tensionata. Dar miza este in Balcani. Scanteia razboiului va porni din Balcani. Vad o mare si-o cadere, un pumnal sangeros se afla langa el. Doi barbati omoara un al treilea. Cel ucis este de rang inalt. Asasinii au fost platiti de catre alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic si negru, celalalt un pic mai inalt, cu parul deschis la culoare. Va fi in Balcani, dar nu pot spune exact unde. Dupa asasinarea celui de-al treilea (?) razboiul va incepe peste noapte. Vad foarte clar trei numere, doi optari si o noua. Dar eu nu pot spune ce inseamna si nu pot estima o perioada de timp. Razboiul va veni de la rasarit. El vine foarte rapid. Vad oameni care stau in carciumi si joaca carti, cand soldatii straini vor intra prin ferestre si prin usi. Imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Vad un trei, dar eu nu stiu daca asta inseamna trei zile sau trei saptamani.

Alta armata marsaluieste prin Belgrad si inainteaza spre Italia. Vad masini ciudate de fier avansand ca fulgerul in partea de nord a Dunarii, peste Germania de Vest, fara vreun avertisment. Cand acest lucru va avea loc, populatia fuge plina de panica spre vest. Multe masini vor bloca drumurile, iar oamenii se vor bloca singuri in fuga lor, pentru ca isi vor abandona masinile pe strazi. Tancurile avanseaza pe autostrazi de mare viteza si alte autostrazi rapide. Nu va mai ramane mare lucru din marele oras Frankfurt. Valea Rinului va fi devastata, in special pe calea aerului. Nimic nu va trece. Mai vad cum vin trei varfuri de lance. Este forta rusa si este de neoprit, in timp ce inainteaza cu cele trei varfuri de lance care strapung tot ce intalnesc in cale. Zi si noapte inainteaza. Obiectivul lor este Germania.

Imediat, razbunarea vine peste apa de mare. Dragonul galben invadeaza in Alaska si Canada, in acelasi timp. Dar el nu vine de departe. Si apoi ploua praf galben intr-o linie. Dupa ce orasul de aur este distrus, va ploua praf galben. Linia galbena se intinde pe distante uriase, pana in golf. Va fi o noapte senina, atunci cand incep sa-l arunce. Tancurile inca merg, dar nu le conduce nimeni, iar cei care stau in tancuri sunt morti si negri. Dupa ce cade praful galben, va muri tot. Nici un copac, nici iarba, nici vite, totul devine uscat si negru. Nu stiu ce e si deci nu pot sa-l spun. Este o linie lunga. Cine trece peste aceasta linie, moare. Apoi, varfurile de lance se descompun. Nimeni nu va mai intoarce. Avioanele arunca o pulbere de culoare galbena si intre Marea Neagra si Marea Nordului. Astfel, o fasie a mortii este creata, direct de la Marea Neagra la Marea Nordului, la fel de mare ca jumatate din Bavaria. In aceasta zona iarba nu creste, iar oamenii sunt toti morti. Rusia intrerupe legaturile cu toti prietenii.

In est sunt multe omizi de fier. Dar, in ele toata lumea este moarta, desi vehiculele merg. Dar se vor opri treptat, pe masura ce raman fara combustibil. La Rin atacul este in cele din urma respins. Dar, din cele trei avangarde niciun soldat nu se va intoarce acasa. Pilotii arunca mici cutii negre. Acestea nu explodeaza inainte de a atinge solul si raspandesc un fum sau praf galben si verde. Orice vine in contact moare, fie ca este om, animal sau planta. Timp de un an niciun organism nu va trai aici.Aceste cutii sunt satanice. Oamenii devin negri si carnea cade de pe oasele lor, atat de puternica este otrava. Nimeni din aceste trei armate nu se va mai intoarce acasa. Nici macar un om.

Apoi vad pe cineva in zbor, venind din est, care arunca ceva in apa de mare, astfel ca ceva ciudat se va intampla. Apa se ridica la fel de mare ca un turn si cade, apoi totul este inundat. Intreaga actiune nu va dura mult timp, vad trei linii. Inseamna trei zile, trei saptamani, trei luni, nu stiu exact, dar nu va trece mult timp.

Apoi vine un cutremur. Partea de sud a Angliei aluneca in apa, o parte dispare atunci cand acel lucru va pica in apa. Tarile de la mare sunt in pericol sa fie inghitite de apa, valurile vor fi mai mari ca un turn, iar apa va fi inspumata, ca si cum ar fierbe. Insule dispar. Daca acele cutii ajung in apa totul va fi inghitit. Ce e chestia asta, nu stiu. Cand va veni exact, nu stiu. In timpul razboiului vine un intuneric mare. Totul va deveni intuneric, la o zi de la inceperea razboiului. Apoi, va cadea grindina si un cutremur mare vibreaza tot pamantul. Sa nu iesti din case. Luminile nu vor arde, cu exceptia lumanarilor, se opreste curentul. Cine inhaleaza praful, va avea crampe foarte mari si va muri. Nu deschideti ferestrele, acoperiti-le complet cu hartie neagra. In acest razboi vor muri mai multi oameni decat in cele doua razboaie mondiale de dinainte. Vantul va conduce norii de moarte spre est. Orasul cu turn de fier devine victima propriului popor. Ei aprind totul. Revolutie este, si tot ceea ce se intampla este salbatic. Orasul cu turn de fier este in flacari. Dar acest lucru a fost facut de catre propriul popor, nu de cei care au venit din est. Si Italia arde. Acolo vor fi ucisi multi oameni si Papa fuge, dar multi preoti vor fi ucisi, multe biserici distruse. In Rusia, o revolutie izbucneste si un razboi civil. Cadavrele sunt atat de multe incat nu le mai pot scoate in afara drumurilor. Prinicipalii iderii de partid se sinucid. Vad o masa rosie amestecata cu fete galbene, este o revolta generala si ucideri oribile”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: