PROFETIILE teribile ale Parintelui Argatu: „Jumatate de Bucuresti era sub DARAMATURI, cataclism care a facut sa fie pustiu pana la Moscova”

life

Preotul Argatu V. Ioan, care si-a trait ultimii ani din viata la manastirea Cernica, a publicat o serie de viziuni inspaimantatoare in cartea “Raspunsuri duhovnicesti”, aparuta in 2007. El vorbeste despre un cataclism care pustiit locurile de la Bucuresti pana la Moscova.

„Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni. Pe strazi erau masini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fara oameni. Puteai sa-ti alegi pe care voiai. Nimeni nu era si nimanui nu-i trebuiau. Am vazut orase si sate pustii, campii verzi dar pustii. Am intrat intr-o casa, sa ma dumiresc, daca este cineva acasa. Nimeni. Pe aragaz, inca mai fierbea ceaunul cu mamaliguta, masa era aranjata. Jos langa aragaz un sort si haine femeiesti, semn ca a prins-o moartea pe gospodina facand mancare, iar pe scaune si spatar haine barbatesti si femeiesti, semn ca stateau la masa.

M-am mirat si eram stupefiat de acea liniste ca de mormant si de acel pustiu. Asa de rari si de departe erau unii de altii, poate la sute de kilometri.Toti erau imbracati in haine albe, semn ca numai atati drepti s-au mai gasit printre oameni cand s-a produs cataclismul.

Am vazut pana in Rusia. Pana la Moscova, nu stiu daca or fi fost 7 oameni pe care i-am intalnit si aceia erau imbracati in haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parca ar fi dat cineva foc la munti si la campii si cladiri daramate ca la cutremur“, a scris Parintele Aragatu, citat de Adevarul.

El a daugat ca atara a ajuns sa fie condusa de atei, prieteni cu turcii.

„De la revolutie incoace s-a intors totul pe dos. Nu mai este rusine, nu mai este mila, dragostea s-a imputinat si va fi si mai rau. Daca aceasta revolutie pornea de la lumina, reuseam noi, dar asa, a pornit de la intuneric, de la reformatul acela si ca sa fie bine trebuie o contra revolutie.

Goliciunile pe care le vedeti peste tot: in ziare, reviste, la televizor, sunt puse special ca omul vazandu-le sa-i strici mintea, iar violenta pe care o arata ei in film sau la stiri e pusa special ca sa-i strice omului inima si odata castigate acestea poti sa-l conduci pe om cum vrei. Toate relele se arata special, ca din lipsa de credinta sa intre diavolul. Ce-a ajuns tara mea, de rasul intregii lumi! Noi, trebuia sa fim ca o floare in fata tuturor, pentru ca avem credinta cea adevarata, nu ceea ce suntem acum.

Va mai aduceti aminte de Stefan cel Mare, de Constantin Brancoveanu, un crestin adevarat, ca sa nu ne calce turcii in picioare credinta noastra ortodoxa si-a sacrificat proprii lui copii. Credeti ca i-a fost usor ca tata, sa vada cum sunt martirizati copiii lui? Ati vazut ce cuvinte frumoase spunea fiului celui mare: ‘decat sa traiesti ca un pagan, mai bine mori ca un crestin’.

Azi tara noastra e condusa de atei, prieteni cu turcii, cu arabii, chinezii – toti pagani. Fetele noastre sunt vandute de te miri cine, la turci pentru desfranare. Nu mai este rusine, nu mai este bunul simt, respect, mila, iar dragostea s-a imputinat“, a mai scris Parintele Argatu.

Parintele Ilarion, pe numele sau de botez, Ioan, s-a nascut la 2 august 1913, in localitatea Valea Glodului, comuna Vulturesti, judetul Suceava, si a trecut in nefiinta la 11 mai 1999, la Manastirea Cernica. Preot ortodox, renumit pentru slujbele de exorcizare pe care le-a tinut in Europa si America, dupa 1990, parintele Argatu a fost deshumat in 2005, iar trupul sau a fost gasit aproape intact. Arhimandritul Ilarion Argatu a trecut la cele vesnice la data de11 mai 1999, la varsta de 86 ani. A cerut sa fie inmormantat in comuna Boroaia, acolo unde a ridicat, cu eforturi inimaginabile, o frumoasa biserica si unde a slujit multi ani ca preot. A fost inmormantat intr-o cripta sapata in pronaosul bisericii alaturi de sotia sa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: