„Nu avem program de guvernare si nici propunere de premier”. Cum depune Ciolacu motiune de cenzura

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca PSD a inceput sa stranga deja semnaturi pentru motiunea de cenzura. El a mentionat ca PSD nu va propune un premier ci isi doreste un guvern de uniune nationala in cazul in care motiunea va avea succes.

„Am inceput sa strangem semnaturile, este o motiune serioasa. Chiar dorim sa treaca aceasta motiune, nu avem un scop politic. Nu avem un program politic, dorim sa stopam un lucru (alegeri locale in doua tururi – n.red.) care nu se face niciunde intr-o tara dezvoltata. Nu ai dreptul sa schimbi regulile in timpul jocului.

Asta nu inseamna ca nu suntem pregatiti de orice varianta, ne continuam demersurile atat in Romania cat si la toate institutiile europene. Vom apela la toate variantele sa aparam democratia din Romania.

Daca motiunea va trece, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un premier. Nu avem un proiect politic si nici un program de guvernare. Este varianta unui guvern de uniune nationala pana la alegerile din noiembrie.

Niciodata, nimeni, nu si-a permis asa ceva”, a sustinut Ciolacu.

„Eu cred ca va cadea acest guvern. Nu pentru ca schimba regulile in timpul jocului ci pentru prostiile pe care le face”, a adaugat Olguta Vasilescu.

Vasilescu si Ciolacu au participat, vineri, la conferinta de alegeri a PSD Arges.

Mai mult despre: ,

Comentarii: