Proiectele aberante ale analfabetului de la Educatie nu i-au scapat lui Iohannis. Presedintele are un mesaj aspru la adresa lui Liviu Pop

news

Klaus Iohannis a atacat, luni, intr-un discurs despre importanta educatiei, „ideile nastrusnice” care se manifesta acum in domeniul invatamantului. Cel mai probabil, el a facut referire la proiectele ministrului Liviu Pop.

„Insist pe ideea de predictibilitate deoarece nu ne mai putem permite transformarea tuturor ideilor nastrusnice despre educatie in acte legislative care nu au nicio legatura unele cu altele si cu atat mai putin cu o strategie mai ampla in domeniul educatiei si cercetarii.

Cred ca Romania ar putea deveni un reper relevant pe harta globala a educatiei numai prin centre universitare unite, asa cum se incearca la Constanta prin aducerea la un loc a liceelor si colegiilor nationale, universitatilor comprehensive, militare sau de profil maritim, intr-o stransa colaborare cu autoritatile locale si cu mediul privat”, a declarat presedintele, luni, la Constanta.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: