”Proletari din Romania, uniti-va!”. Nevasta baronului Buzatu, sustinuta de neocomunistii romani: „Votati PSD la Senat”

politica

Partidul Socialist Roman anunta ca o sustine pe Gabriela Gretu, fosta nevasta a baronului PSD de Vaslui Dumitru Buzatu, pentru un nou post de senator pe listele PSD. PSR se mandreste ca isi are radacinile in fostul Partid Comunist Roman.

Am propus candidati in 27 de judete. Motivul pentru care candidam este simplu : toate partidele din actualul Parlament sunt partide oligarhice care apara interesele celor putini si privilegiati, nu al maselor muncitoare; ba chiar unele din ele sunt direct antipopulare.

Este o chestiune de onoare sa aratam ca in Romania mai exista si reusesc sa candideze socialisti si patrioti, in ciuda unor imense greutati financiare si in ciuda dusmaniei mass media obediente oligarhilor care apara sistemul corupt, de capitalism de periferie.

Este scandalos ca acum, cand este nevoie de resurse pentru lupta cu pandemia nu exista voci in actualul Parlament care sa opreasca oroarea cheltuirii miliardelor de dolari pentru rachete inutile si daunatoare pacii.

Apelul nostru este: ‘Proletari din Romania, uniti-va! Voi sunteti ultima speranta! Dupa trei decenii de intuneric, votati Soarele, votati Partidul Socialist Roman!’.

Pentru simpatizantii nostri din cele 14 judete unde nu am putut candida apelul este sa voteze conform constiintei lor: raul cel mai mic sau independenti. Sigur nu vor vota un partid al marii finante.

In judetul Vaslui facem o exceptie: le recomandam simpatizantilor nostri ca la Senat sa voteze PSD. Acolo candideaza unul din putinii senatori actuali care merita respect. O doamna care a votat impotriva risipirii banului public pe armament: Gabriela Cretu”, socialistii intr-un comunicat de presa.

Senatoarea PSD Gabriela Cretu s-a declarat foarte incantata de sustinerea neocomunistilor.

Cititi si: Senatoare PSD, nevasta baronului Buzatu: „In momentul asta se extrag informatii din noi. S-ar putea sa fim acum controlati de inteligenta artificiala”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: