Promisiunea PSD a durat mai putin de 24 de ore. Profita iar politic de criza coronavirusului: „Guvernul pune in pericol medicii si pensionarii”

politica

Senatorul penal Florian Bodog (PSD) ataca luni Guvernul PNL, sustinand ca ii „pune in pericol” pe medici si pensionari. Duminica, PSD anuntase ca „lasa deoparte orice actiuni politice, electorale sau de imagine”.

”Cer Guvernului PNL sa adopte de URGENTA o hotarare pentru modificarea contractului cadru, astfel incat medicii de familie sa poata face prescriptii electronice fara obligativitatea consultului pacientilor in persoana!

In aceasta perioada de criza grava in domeniul Sanatatii, aduc aminte Guvernului PNL ca este obligat sa ia masuri REALE pentru a-i proteja in primul rand pe cei care se afla in prima linie a luptei impotriva virusului ucigas! Ma refer la personalul medical si, desigur, la medicii de familie, cu care autoritatile statului ne recomanda sa luam legatura in caz de nevoie si inainte de orice.

De asemenea, parintii si bunicii nostri, persoanele in varsta, vulnerabile, sau bolnavii cronici, au nevoie de ajutor si de protectie ACUM! Daca ii vor obliga mai departe pe bolnavii cronici, sau pe cei in varsta, sa mearga la medicul de familie ii vor expune la riscuri inutile atat pe ei, cat si pe medici! Luati masuri reale, acum, domnule Orban!”, este mesajul postat pe pagina oficiala a PSD.

Liderii PSD l-au trimis duminica pe senatorul PSD Serban Nicolae sa citeasca o declaratie prin care a sustinut ca pesedistii „lasa deoparte orice actiuni politice, electorale sau de imagine”.

„In plina criza epidemica si in stare de urgenta, Romania are nevoie de ratiune, responsabilitate, solidaritate si solutii concrete. Partidul Social Democrat, prin toti reprezentantii sai, lasa deoparte orice actiuni politice, electorale sau de imagine. Patriotismul, profesionalismul si implicarea celor din PSD sunt puse integral si prioritar la dispozitia romanilor!

Parlamentul adopta legi, motiuni si hotarari. Intre mijloacele de aplicare a angajamentelor sale publice, Partidul Social Democrat va pune masurile si propunerile sale in motiuni adoptate de Parlament, motiuni constructive, pozitive, dedicate exclusiv intereselor superioare ale romanilor! Acestea nu sunt motiuni de cenzura si nu vor contine declaratii politice, critici sau indicarea de vinovati”, a sustinut Serban Nicolae.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: