Promisiunile autoritatilor, PRAF in ochi. Ce a constatat o supravietuitoare de la Colectiv

news

Corina Gabriela Ionita a reusit sa supravietuiasca incendiului din Colectiv, insa constata acum ca promisiunile autoritatilor de a ajuta victimele au fost doar vorbe in vant.

Corina a suferit arsuri pe 40 % din suprafata corpului si a fost internata la Spitalul Elias din Bucuresti. Dupa aproape o saptamana, ea a fost transferata la un spital din Marea Britanie, regiunea Essex. Dupa ce s-a externat a constatat ca este tratata cu indiferenta.

„Nu exista nici un plan de sprijinire a victimelor din ‪#‎Colectiv‬. In cazul meu, desi am o scrisoare din partea medicilor englezi, adresata colegilor de la spitalul care m-a transferat acolo, in speta Elias, acestia s-au comportat glacial (asa cum o fac ei de obicei), simtindu-se probabil scosi de sub vizorul presei. Mi s-a urat succes in a-mi rezolva singura problemele legate de concediul medical, comandarea manusilor compresive si chiar gasirea unui fizioterapeut bun ‘la stat sau privat, cum doresc’. Pai cum asa, parca era vorba ca vom primi sprijin…?!”, a scris Corina Gabriela Ionita pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: