„Pronumele” lui Liviu Dragnea sare si ea sa o atace pe Laura Codruta Kovesi. Sustine ca raportul de politruc al lui Tudorel Toader „invoca texte de lege”

politica

Raportul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, referitor la activitatea manageriala la DNA invoca texte de lege si Constitutia, iar legea este aplicabila pentru toti, a declarat, luni, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

„Eu am vazut un raport care invoca texte de lege, care invoca Constitutia. Si mai stiu un lucru – ca legea este aplicabila pentru toti”, a afirmat Carmen Dan, la Palatul Parlamentului, intrebata cum vede propunerea de revocare din functie a procurorului-sef al DNA facuta de ministrul Justitiei.

Ministrul de Interne considera ca seful statului „are libertatea sa spuna ce gandeste” in legatura cu acest raport.

Intrebata daca este oportun ca liderii coalitiei guvernamentale sa aiba o discutie cu presedintele Klaus Iohannis inainte de o decizie referitoare la procurorul-sef al DNA, Carmen Dan a spus: „Eu cred ca este o hotarare care tine strict de liderii coalitiei. Sunt convinsa ca o vor anunta. (…) Sustin orice idee se discuta in coalitie”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: