Propaganda, despre cuplul mortii Gheorghe Stan – Adina Florea: „Aberatiile sorosistilor din Justitie au fost demontate”

news

Iesirea publica a sefilor Sectiei speciale, Gheorghe Stan si Adina Florea, este laudata in presa de propaganda a PSD. „Lumea justitiei” sustine ca „declaratia de presa” a lui Gheorghe Stan „a demontat toate aberatiile nascocite de sorosistii din Justitie si magistratii care se tem ca vor raspunde pentru abuzuri”.

„SECTIA RUPE GURA GREVISTILOR CARE AU CERUT DESFIINTAREA – Seful SIIJ Gheorghe Stan a demontat toate aberatiile nascocite de sorosistii din Justitie si magistratii care se tem ca vor raspunde pentru abuzuri. Comisia de la Venetia a elogiat infiintarea Sectiei”, sustine „Lumea Justitiei”. Site-ul este detinut de Razvan Savaliuc, cel care i-a facut plangere penala lui Frans Timmermans.

„Bravo lor! Procurorul sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie (SIIJ), Gheorghe Stan (foto stanga), a sustinut joi seara, 28 februarie 2019, o declaratie de presa care a aruncat in aer toate ineptiile agitatorilor sorosisti si #rezist din Justitie, care au declansat greve, cerand desfiintarea acestei structuri de parchet. Insotit la declaratia de presa de procurorul sef adjunct al Sectiei, Adina Florea (foto dreapta), seful SIIJ a demontat alegatiile din spatiul public lansate de fortele antiromanesti care vor sa o scape cu orice pret pe procuroarea Laura Codruta Kovesi de cele 19 dosare penale, chiar si cu pretul desfiintari Sectiei”, scrie Savaliuc pe luju.ro.

Sefii Sectiei speciale au sustinut, joi seara, o declaratie de presa, la sfarsitul careia au fugit de jurnalisti, refuzand sa raspunda la intrebari.

Procurorul-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, Gheorghe Stan, a afirmat ca solicitarea dosarului Tel Drum de la DNA s-a intemeiat pe presupuse fapte savarsite de trei procurori si cinci judecatori.

„Solicitarea de la Directia Nationala Anticoruptie a unui dosar amplu mediatizat s-a intemeiat pe competenta speciala a sectiei, respectiv presupuse fapte savarsite de mai multi magistrati. Este vorba despre trei procurori si cinci judecatori”, a declarat Stan.

La datele de 21 decembrie 2018, 17 ianuarie si 31 ianuarie 2019, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a formulat trei cereri prin care solicita transmiterea dosarului Tel Drum de la DNA.

Potrivit DNA, „in primele doua cereri nu s-a invocat niciun temei legal de preluare a acestui dosar, motiv pentru care au fost cerute clarificari”.

„In ultima solicitare a sectiei, datata 31 ianuarie 2019, s-a invocat imprejurarea ca DNA nu ar mai avea competenta de solutionare a acestui dosar, deoarece unele dintre persoanele impotriva carora se efectueaza urmarirea penala au calitatea de magistrati”, preciza DNA, pe 19 februarie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: