Propaganda disperata a PSD. Guvernul PSD a facut astazi 30 de km de autostrada in doar trei ore

news

PSD a declansat o ampla operatiune de propaganda astazi, 15 martie, pentru a contracara informatiile despre Protestul #sieu. La Antena 3 s-a anuntat, la pranz, ca ministrul PSD al Transporturilor a inaugurat nu mai putin de 30 de kilometri de autostrada.

Razvan Cuc a fost trimis la 12.30 la Bacau pentru a demara lucrarile la centura ocolitoare a orasului. PSD a anuntat insa ca ministrul a inaugurat lucrarile la Autostrada Moldovei.

„Autostrada Moldovei incepe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostrada, a municipiului Bacau este parte integranta din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat in 2017, in timpul guvernarii PSD, in valoare de 144 de milioane de euro, cu finantare asigurata. Ministrul Transporturilor, domnul Razvan Cuc, va fi astazi prezent incepand cu ora 12:30 la inceperea lucrarilor pe santier”, au scris social-democratii pe pagina de Facebook a PSD.

La ora 15.00 era prevazut un protest in toata tara legat de constructia autostrazilor, care a fost initiat de suceveanul Stefan Mandachi. Protestul a avut o amploare atat de mare incat Antena 3 a difuzat disperata, la 15.29, ca Razvan Cuc a inaugurat nu mai putin de 30 de kilometri de autostrada.

Reprezentanti ai administratiilor si institutiilor locale, oameni de afaceri, angajati din firme, dar si soferi aflati in trafic au sustinut vineri campania „Romania vrea autostrazi #sieu” si si-au oprit activitatea ori si-au oprit masinile in trafic timp de 15 minute incepand cu ora 15,00.

„Romania vrea autostrazi #sieu” este o campanie initiata de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostrada la Suceava, intr-o singura zi.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca, in timp ce unii ”fac circ” si sustin protestul ”Romania vrea autostrazi”, a inceput lucrul la primii kilometri reali de autostrada. ”La ora 12:30 au inceput lucrul pentru primii kilometri de autostrada in Moldova, adica reali. Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania”, a spus Dragnea.

”Niste smecheri, care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostrada. Sa vorbim foarte cinstit. La ora 12:30 au inceput lucrul pentru primii kilometri de autostrada in Moldova, adica reali. Azi la 12:30. Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania. Citeam niste comentarii de la oameni care gandesc si care sunt informati si care sigur nu mai suporta atatea minciuni. Acel om de afaceri, care am inteles ca a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, daca tot avea banii astia, putea sa dea 100 de mii de euro la niste case de copii sau sa se doneze undeva”, a declarat Liviu dragnea, la Targoviste, in discursul sustinut la Conferinta Extraordinara a PSD Dambovita.

Dragnea a reiterat ideea ca intregul protest – la care s-au raliat zeci de firme, dar si personalitati si persoane fizice – este ”circ”.

”Ramane la latitudinea noastra, la forta noastra, la determinarea noastra sa spunem romanilor adevarul. Eu nu va cer altceva: nu va cer sa mintiti, nu va cer sa manipulati, va cer doar sa fiti aceiasi romani curajosi pe care i-a avut mereu PSD-ul, sa spuneti oamenilor ce se intampla si oamenii sa judece pentru ca, altfel, ii lasati doar pe acesti circari condusi de – nu mai stiu cum sa ii zic lui Iohannis – lenes”, le-a transmis Dragnea pesedistilor.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: