Propaganda nord-coreeana produce fake news cu Iohannis. Activistii PSD distribuie masiv o noua minciuna grosolana

politica

Gheorghe Bozgan, admirator declarat al regimului din Coreea de Nord, a lansat pe Facebook un fake news despre stagiul din armata a lui Klaus Iohannis care este ditribuit masiv de activisti si organizatii ale PSD.

Bozgan, care sustine ca a facut armata impreuna cu Klaus Iohannis, a postat un lung material despre ce ar fi facut presedintele in timpul stagiului militar. Desi au trecut 40 de ani de cand Iohannis a facut armata, Bozgan posteaza detalii de parca totul s-a intamplat abia ieri. In postarea sa, Bozgan sustine ca Iohannis ar fi dorit sa se sinucida pentru ca a fost parasit de iubita sa de atunci.

„Am avut onoarea sa fac 2 luni armata alaturi Klaus. Omul a fost ‘prapad’, cum zice cronicarul. Klaus a fost singurul militar t.r. (astia erau studenti militari),care a incheiat stagiul nu cu gradul de sublocotenent in rezerva, cum era regula, ci doar de… obergefreiter (caporal) ca Joseph Porta, daca ati citit pe Sven Hassel…”, scris Bozgan in introducere.

Bozgan afirma apoi ca Iohannis ar fi dorit sa se sinucida pentru ca ar fi fost parasit de iubita sa de atunci.

„Trec vreo 10 minute cred, cand aud un urlet. Un vizitator intrand la WC gasise un militar spanzurat cu cureau de rezervorul de apa de deasupra. Imaginati-va era…caporalul t.r. Klaus Werner Iohannis. Dam toti navala inautru. Inspirat ma apuc sa-l tin de picioare ridicat cat mai in sus, sarcina al dracu de grea, ca incepuse sa dea din picioare si luasem niste bocanci in gura. Bine lustruiti ce-i drept..Un vizitator care avea o brisca la el taie rapid cureau si il asezam cu totii jos. Se pare ca ala cu brisca taiase ceva mai profund ca lui Klaus ii curgea bine sange din taietura de la gat. Sparg rapid geamul cutiei de prin ajutor de pe perete, iau bandajul si ..dau cu putere la invartit in jurul gatului ,strangand cat mai tare ,ca sa opresc hemoragia. Ajunge rapid si echipa de la punctul medical, taie cu greu bandajul meu si ii fac ei pe loc respiratie artificiala. Isi revine dracul…a avut noroc , cureaua era rasucita in timp ce incerca sa se sinucida si nu a oprit total in cele 10 minute circulatia sanguina spre creier si nici nu l-a sufocat complet. A stat in infirmerie vreo 3 zile,mai mult pentru taietura de la gat.(cand a ajuns dupa o luna acasa ,in invoire, Klaus nu a mai cautat-o pe Herta sau parintii ei, a aflat doar ca s-a maritat .Si pentru ca nimic pe lumea asta nu este intimplator , pe Herta nu o mai chema Kaufman ci…Frunza. Ati ghicit ,a luat-o de nevasta comandantul meu de companie, ala care o condusese la gara si care a doua zi se lauda catre noi cum ca.. a tras-o. Inseamna ca nu ne-a mintit, daca a luat-o”, sustine Bozgan.

Postarea halucinanta a lui Bozgan este distribuita masiv de activistii si organizatiile PSD. Peste 2.200 de activisti PSD au share-uit acest fake news. Iata cateva exemple:

Cine este Gheorghe Bozgan

Gheorghe Bozgan este unul dintre propogandistii din Romania ai regimului din Coreea de Nord al lui Kim Jong-Un. Cea mai mare parte a postarilor sale consta din „realizarile” regimului nord-coreean.

Presa din Arad scrie ca Gheorghe Bozgan a fost exclus in 1994 din magistratura iar ulterior a fost condamant de doua ori la inchisoare.

„Un caz rasunator a fost cel al judecatorului Gheorghe Bozgan, exclus, in 1994, din magistratura, cercetat penal, in perioada 2000–2004, pentru practicarea fara drept a profesiei de avocat, condamnat in doua randuri (la un an inchisoare, in 2007, si la sase luni inchisoare, in 2009) pentru falsificarea mijloacelor de proba in procese civile avand ca obiect executari silite imobiliare pentru recuperarea unor creante fictive”, noteaza sursazilei.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: