externe

Propaganda penibila a Rusiei. Frumoasele din UK se inghesuie sa vina la Moscova sa-l cunoasca pe Sviatoslav, care are caldura si curent electric – Video

Clip de propaganda penibil difuzat de posturile de televiziune de la Moscova in care se sugereaza ca Europa occidentala va ingheta toata la iarna, in timp ce in capitala Rusiei va fi cald si bine.

In video, o tanara din Marea Britanie, imbracata gros si avand caciula, sta in casa pe intuneric si isi cauta partener pe un site de matrimoniale. La un moment dat, ea tresare uimita cand il vede pe Sviatoslav, din Moscova, care zambeste relaxat in haine de vara alaturi de mancare fumeganda pe soba sau in baia cu apa fierbinte. Tanara britanica se grabeste sa intre in contact cu rusul, insa se termina bateria laptopului iar in casa nu e curent. Urmeaza o serie de incercari esuate de a isi face selfie pe intuneric, sugerandu-se din nou in ce conditii grele traiesc britanicii. Ulterior, femeia ajunge fericita la Moscova, la Sviatoslav, insa acesta are deja casa plina de tinere frumoase.

Clipul de propaganda este acum intens ironizat pe retelele de socializare.

Intreruperi de energie electrica de urgenta si restrictii pentru limitarea utilizarii energiei electrice au fost instituite joi in intreaga Ucraina, potrivit companiei nationale de energie Ukrenergo, pe fondul atacurilor Rusiei impotriva infrastructurii critice.

„In regiunile Dnipropetrovsk, Zaporojie si Kirovohrad, intreruperile de energie electrica de urgenta sunt inca in uz. Restrictiile de furnizare a energiei electrice sunt aplicate tuturor categoriilor de consumatori”, a precizat Ukrenergo intr-o postare pe Facebook.

„Pentru consumatorii din orasul Kiev, regiunile Cernihiv,  Cherkasy, Zhytomyr, Sumy, Kharkiv, Kiev si Poltava, sunt in uz programele orare de intreruperi de energie electrica”.

Ukrenergo a adaugat ca restrictiile au fost instituite pentru a echilibra sistemul energetic al Ucrainei, in urma atacurilor repetate asupra retelelor sale de catre rachete si drone rusesti.

Ucraina se confrunta cu un asalt de amploare asupra infrastructurii critice si a surselor de energie de la inceputul lunii octombrie.

Numai in aceasta saptamana, atacurile asupra infrastructurii critice din regiunile Kiev, Cherkasy, Kirovohrad, Harkiv si Zaporojie au lasat milioane de oameni fara electricitate si apa.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Iohannis si Ciolacu se declara „socati” in legatura cu impuscarea premierului Slovaciei: „Condamn cu fermitate astfel de acte extremiste”

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca este socat sa afle ca premierul Slovaciei, Robert…

O oră ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

2 ore ago

A fost impuscat premierul Slovaciei. Au fost cel putin trei focuri de arma

Premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova dupa o sedinta de guvern, el fiind…

2 ore ago

Militarii rusi au oprit traficul auto pentru a ataca cu rachete Grad regiunea Harkov din Ucraina. Soferii privesc „spectacolul” din masini – Video

Imagini ireale publicate chiar de armata Rusiei pe retelele de socializare. In mijlocul unei sosele…

2 ore ago