Propaganda pesedista in stil comunist. Baronul Tutuianu se lauda pe panouri publice cu un pod care s-a rupt si cu unul nefunctional – Video

politica

In fata sediului Consiliului Judetean Dambovita au fost amplasate panouri pe care sunt postate imagini cu „realizari” presedintelui PSD Dambovita, Adrian Tutuianu. 

Un protestatar din Targoviste, inginerul Marius George, arata cat de false sunt „realizarile” cu care Tutuianu se lauda in stil comunist. Intr-o fotografie apare la inaugurarea unui pod, insa acesta s-a rupt dupa numai trei luni. De asemenea, Tutuianu s-a fotografiat si langa un pod care este nefunctional.

Adrian Tutuianu este senator PSD. Intr-un mesaj recent, transmis in contextul dezertarilor din PSD, Tutuianu a spus ca are datoria de a determina „o dezvoltare fara precedent a Romaniei”.

„In acest sens, apelul meu catre toti colegii (parlamentari, primari, viceprimari, consilieri judeteni si locali) este acela de a ramane echilibrati si uniti. Avem multe lucruri de facut pe mai departe, avem de pus in aplicare un program de guvernare, poate cel mai ambitios care a existat vreodata.

E de datoria noastra sa determinam o dezvoltare fara precedent a Romaniei si sa indreptam neregulile din justitie si sistemul de securitate nationala. Sunt obiective majore, care vor da masura fortei acestui partid pe viitor!”, a spus Tutuianu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: