Propaganda PSD a transformat-o pe Clotilde in cel mai mediatizat primar din Romania. Referiri de peste 10 ori mai multe fata de cel de pe locul doi

politica

O monitorizare a surselor de informare realizata de mediaTRUST in perioada 10-18 noiembrie 2022 arata ca primarul cel mai mediatizat din Romania a fost Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1 a reusit aceasta performanta a urmare a campaniei pe care o duc impotriva sa posturile de televiziune Romania TV, Realitatea Plus si Antena 3.

MediaTRUST a analizat in perioada 10-18 noiembrie 2022, peste 2.100 surse de informare din presa scrisa, radio, tv, online si social media, urmarind mentiunile celor 6 primari de sectoare din Bucuresti in materialele difuzate.

In studiul prezentat de mediaTRUST, transmis redactiei aktual24.ro, cei 6 primari de sectoare din Bucuresti sunt citati in 2.116 materiale, astfel:

• Primarul sectorului 1, Clotilde Armand – 1.493 mentiuni in presa scrisa, radio, tv, online si social media, cu 1.186 mai putine decat in perioada 1-9 noiembrie, analizata anterior de mediaTRUST.
• Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu – 159 referinte
• Robert Negoita, primarul sectorului 3 – 118 materiale in mass-media
• Daniel Baluta, primarul sectorului 4 – 36 mentiuni
• Primarul interimar al sectorului 5, Constantin Melnic – 35 mentiuni
• Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu – 275 referinte

„Clotilde Armand – cel mai mediatizat primar in media din Romania si in perioada 10-18 noiembrie 2022”, concluzioneaza mediaTrust.

Materialele in care aceasta a fost mentionata au avut ca subiect Primaria Sectorului 1, precum si activitatea in calitate de primar al acestui sector.

Cele mai active televiziuni care au mentionat-o pe Clotilde Armand au fost: Romania TV, B1TV, Realitatea Plus si Antena 3 si DIGI24. Site-urile de stiri cu cele mai multe referinte la adresa primarului Clotilde Armand: stiripesurse.ro, dcnews.ro, news.ro si ziarulprofit.ro.

Bucuresti FM, Digi FM, Kiss FM, Radio France International si Magic FM sunt printre cele mai active surse radio cu cele mai multe referinte despre Clotilde Armand in perioada monitorizata de mediaTRUST, 10-18 noiembrie 2022.

Comentarii: