Propaganda PSD exulta, doi politicieni penali din SUA au fost realesi: „Se distruge intreaga retorica a SUA”

news

Doi republicani, Duncan Hunter, membru al Camerei Reprezentantilor din California, si Chris Collins, membru al Camerei Reprezentantilor din New York, inculpati pentru fapte penale, au fost realesi marti, potrivit postului CNN. Propaganda PSD nu a ratat un asemenea subiect.

„Practic, alegatorii au sfidat politica externa a SUA, asta dupa ce Departamentul de Stat a avut interventii in mai multe state, inclusiv in Romania, pentru a-si arata ingrijorarile privind slabirea luptei anticoruptie”, scrie stiripesurse.ro, site apropiat de PSD.

Hunter a fost inculpat in august in legatura cu o serie de fapte penale, inclusiv folosirea pentru scop personal a fondurilor de campanie, frauda, fals in acte, incalcari ale regulilor privind finantarea campaniilor. Politicianul a pledat nevinovat.

Collins a fost inculpat, tot in luna august, in legatura cu fraude pe piata de capital si afirmatii false privind o presupusa schema de tranzactionare pe baza informatiilor privilegiate. Si Collins a pledat nevinovat in privinta acestor acuzatii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: