Propaganda PSD il transforma pe Mircea Badea in erou martir: „Val de ura la adresa lui Mircea, unii sunt suparati ca n-a murit”

politica

Propaganda PSD sare in ajutorul lui Mircea Badea, care se confrunta cu un urias val de ironii si glume pe Facebook dupa ce a fost facut KO in cinci secunde de Teodor Emi. Victor Ciutacu, unul dintre propagandistii de seama de la Romania TV, se plange ca Badea se confrunta cu un „val de ura”.

„Suntem prieteni de multi ani de zile. Mircea are tipul asta de caposenie a lui si e sportiv in general. Ma mira ca, la 45 de ani, inca isi pastreaza conditia fizica, un om care nu e sportiv de meserie. Omul cu care s-a batut cu asta se ocupa, este profesionist in sportul ala. Nu agreez acest tip de sport de cocosare absurda. Are curaj. Eu nu as fi avut curaj sa ma bat cu omul ala. Am vorbit aseara un pic cu el. M-am uitat pe Facebook si am vazut un val de ura generata la adresa lui, erau unii care mai aveau un pic si erau suparati ca n-a murit, asta m-a socat. Era ok cand am vorbit cu el, era la restaurant manca. Era ca dupa un eveniment de genul, nu avea chef de vorba, nici eu nu am insistat”, a declarat Victor Ciutacu, duminica, la Romania TV.

Imaginile cu Badea cazand lesinat in ring au devenit viralul inceputului de an, fiind comentate de zeci de mii de romani. Doar pe pagina de Facebook a lui Mircea Badea, in face referire la lupta cu Teodor Emi, sunt peste 5.000 de comentarii usturatoare.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: