Propagandistii de la Antena 3 sunt tot mai disperati ca Laura Codruta Kovesi nu este demisa: „DNA este cea mai corupta institutie din Romania”

news

Razvan  Savaliuc, fondator al luju.ro si invitat permanent la Antena 3, a atacat din nou, intr-un recital halucinant, procurorii anticoruptie, sustinand nici mai mult, nici mai putin, ca „DNA este cea mai corupta institutie din Romania”.

Iata cateva dintre ideile exprimate de Savaliuc, retinute de jurnalistul Grigore Cartianu:

– „DNA este cea mai corupta institutie din Romania”.

– „DNA e condusa de afara, nu mai are nicio legatura cu vointa poporului roman”.

– „A fost inlocuita coruptia din Romania cu o coruptie externa”.

– „Scopul DNA este de a distruge clasa politica din Romania”.

– „La noi, ambasadorii straini dicteaza ce trebuie facut in justitie”.

In iunie 2014, Laura Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3 si mai multi angajati de-ai lui Voiculescu, printre care si Savaliuc, reclamand faptul ca in emisiunea „Sinteza zilei” din data de 19 iunie 2014 a fost acuzata ca a musamalizat ancheta in dosarul in care se efectuau cercetari fata de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si Mircea Basescu.

In actiunea depusa in instanta, Kovesi le-a cerut judecatorilor sa oblige Antena 3 si cinci angajati ai Antena 3 sa plateasca in solidar suma de un milion de lei, reprezentand prejudiciul creat, dar si cheltuielile de judecata. Kovesi sustinea ca in emisiune au fost prezentate mai multe fapte si au fost facute afirmatii mincinoase, care i-au creat un grav prejudiciu de imagine si au adus o grava atingere demnitatii umane.

Procesul se afla in faza de recurs, dupa ce, pe 16 octombrie 2015, Tribunalul Bucuresti a decis ca postul Antena 3,  Mihai Gadea, Radu Tudor, Razvan Savaliuc, Bianca Nae si analistul Mugur Ciuvica sa plateasca in solidar daune morale in valoare de 250.000 de lei procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: