Propagandistii anti-DNA de la RTV si Antena 3 tremura inaintea marelui miting de duminica: „Manifestatiile de strada se vor acutiza”

news

Analistul pro-PSD Bogdan Chirieac anunta la Romania TV ca „manifestatiile de strada se vor acutiza”. Insa el insista ca „Romania nu este un stat de drept astazi cand vorbim”.

Chirieac considera ca manifestatiile ii vor baga in sperieti pe guvernanti, astfel incat Tudorel Toader nu va indrazni sa ceara revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA.

”Domnul ministru Tudorel Toader nu va cere revocarea sefei DNA. Lucrurile se vor desfasura mai departe la fel ca si pana acum. Mai mult, manifestatiile de strada se vor acutiza. Nu stiu ce se va intampla pentru ca nu pot anticipa reactia majoritatii parlamentare.

Ea trebuie sa ajunga in Parlament cu pachetul legislativ necesar pentru ca Romania sa redevina stat de drept. Romania nu este un stat de drept astazi cand vorbim. Nici pe departe. Lucrurile pot fi aduse in matca lor constitutionala numai prin schimbarea legislatiei. Nu stiu daca majoritatea parlamentara, onorabilul domn Dragnea, onorabilul domn Tariceanu, sunt cu adevarat hotarati sa faca acest lucru. Majoritate parlamentara exista si nu este doar cea PSD-ALDE care ar dori sa faca acest lucru.

Mai departe, e o decizie a CCR care va fi ignorata de toata lumea cu exceptia presei care o va mediatiza cateva zile pana cand o alta arestare importanta va acoperi subiectul”, a spus Bogdan Chirieac la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: