Propagandistii PSD s-au crizat. Dumitrescu numara iar cati vor veni la mitingul din 10 august: „Este o prosteala”

news

Razvan Dumitrescu, realizator de emisiuni la Antena 3, sustine ca cifra de 1 milion de participanti la mitingul din 10 august din Piata Victoriei este o „rposteala”. „In cele mai fericite momente nu pot incapea in acea zona 1 milion”, sustine Dumitrescu.

„Ei au facut o cerere pentru 1 milion de protestatari din diaspora. Ei cred ca cineva acorda credit ca ar veni 1 milion de oameni din afara sa protesteze? Poate cineva sa creada prostia asta? In cel mai bun caz, vin cei din tara sa protesteze. Nu poti sa arunci mitingului acesta conotatia de diaspora si sa zici ca vin 1 milion de oameni. Oamenii acestia sunt imprastiati in toate colturile lumii. Hai sa gandim putin: isi cumpara toti bilete de avion sa vina la protest? Este o prosteala pe fata. Chiar si cifra este o prosteala pentru ca in cele mai fericite momente nu pot incapea in acea zona 1 milion. A fost facuta o cerere doar sa aiba motiv de atac, cum a fost cazul acela cu ordonanta pentru gratiere: nimeni nu daduse ordonanta, dar zvonul aparuse ca deja s-a dat.

A fost tot asa, o chestiune creata sa aiba altii motiv sa atace cand nu au de ce. Asa este si cu mitingul acesta. Guvernele acestui partid pot pica doar daca si le pica acest partid. Numai atunci. In niciun caz nu pot fi picate in momentul acesta din strada sau din alta parte. Ca dovada ca este o mare diferenta intre cum a picat guvernul Ponta cu 30 de mii in strada si cum nu a picat guvernul PSD cu sute de mii de oameni in strada, adica guvernul Dancila, acest fapt demonstrand ca nu oamenii din strada hotarasc ci in alte zone se hotarasc lucrurile acestea”,a declarat Dumitrescu pentru PS News.

In timpul protestelor din februarie 2017, Dumitrescu i-a inghesuit alaturi de el pe Chirieac si pe Dana Grecu pentru a demonstra ca in Piata Victoriei nu incap 300.000 de manifestanti.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: