Propagandistul rus Soloviov anunta ca urmeaza „decenii de lupte cu Occidentul”: „Noi suntem buni, iar ei sunt rai. Este simplu si clar” – Video

externe

vladimir soloviov, propagandist

Propagandistul rus Vladimir Soloviov a declarat ca vor exista decenii de confruntare intre Moscova si Occident, in ceea ce el a descris ca fiind o lupta intre „bine si rau”, relateaza Newsweek.

Un clip din emisiunea sa de luni, postat pe X de jurnalista Julia Davis, il arata pe Soloviov, care are legaturi stranse cu Vladimir Putin, incepand cu suspinul sau caracteristic inainte de a spune: „sa vorbim despre Occident”.

„Pentru ei, in mod evident, noi suntem principalul inamic si ne asteapta decenii de confruntare”, a declarat Soloviov la postul Russia 1. „Nu ar trebui sa ne fie absolut deloc teama de acest lucru”, a mai spus el.

Soloviov, impreuna cu invitatii sai, considera invazia lui Putin ca fiind un razboi prin procura intre Moscova si NATO, facand amenintari nucleare regulate impotriva aliatilor Kievului pentru sprijinul lor impotriva agresiunii rusesti.

In opinia lui Soloviov, orice nivel de cooperare dintre Rusia si Occident inainte de invazie a fost doar „accidental” si ca „secole de ostilitate au fost firesti”.

Soloviov a dat apoi explicatia sa pentru aceasta relatie de adversitate, spunandu-le invitatilor sai: „Este imposibil sa faci pace intre bine si rau”.

„Noi suntem buni, iar ei sunt rai. Este simplu si clar”, a spus el: „Vreti infrangerea strategica a Moscovei si pentru asta sunteti gata sa luati cele mai riscante masuri?”.

„Nu suntem surprinsi”, a spus el, „ca vreti sa distrugeti milioane de oameni nevinovati”. „Forta este singurul limbaj pe care Occidentul il intelege”.

„Sa nu anticipam ca se vor preda”, a continuat Soloviov, facand referire la modul in care regimul Germaniei naziste a luptat cu armata sovietica in cel de-al Doilea Razboi Mondial – un motiv recurent in emisiunea sa – „pana la sfarsit”.

Cu toate acestea, Soloviov a declarat ca Uniunea Sovietica a facut greseala de a-si retrage trupele din tara in care erau stationate bazele sale si „am crezut ca Occidentul diabolic si putred isi va asuma si va indeplini niste obligatii. Nu putem face niciodata aceeasi greseala din nou”, a continuat el.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: