Propunere privindu-l pe Dacian Ciolos: „Sa pregateasca partidul de acum pana in 2020 pentru preluarea puterii. Este cel mai bun antrenor”

politica

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat, marti, ca Dacian Ciolos trebuie sa fie „prima achizitie importanta” a partidului dupa congres, iar acesta sa aiba rolul de presedinte al guvernului USR.

„Dacian Ciolos va merge cu proiectul Romania 100, un proiect care nu este politic in acest moment si asteapta clarificarea lucrurilor din USR. Am spus eu si altii ca vrem sa facem un USR mare, deschis, in care sa fie mai multi lideri, inclusiv Dacian Ciolos ar fi prima achizitie importanta pe care acest partid trebuie sa o faca. Pana la congres in niciun caz si nu este nici Dacian Ciolos personajul care sa coboare asa brusc la gara din tren ca sa candideze si nici USR nu este genul de partid care sa produca surprize de genul asta. Deci, nu se intampla nimic cu Dacian Ciolos in USR pana la Congres”, a spus Ghinea la Parlament, citat de Agerpres.

El a sustinut ca Dacian Ciolos ar trebui sa aiba rolul de presedinte al guvernului USR.

„Dacian Ciolos este o personalitate si trebuie sa i se creioneze un rol, cred ca ar trebui sa aiba rolul de presedinte al guvernului USR, pentru ca l-am sustinut ca premier si asta stie sa faca si nu vad de ce nu ar pregati partidul de acum pana in 2020 pentru preluarea puterii. Asta trebuie sa ne propunem, sa preluam puterea, iar Dacian Ciolos este cel mai bun antrenor pentru aceasta pozitie”, a mai spus Cristian Ghinea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: