Propunere surpriza din partea PMP pentru functia de premier – Nu e Traian Basescu: „Cred ca propunerea noastra reprezinta generatia Macron, dar si generatia Trudeau, din Canada”

politica

PMP l-a propus pe europarlamentarul Siegried Muresan pentru functia de premier. „Vreau sa va spun cateva cuvinte: este parte a grupului PPE, fiind membru PMP. Este purtator de cuvant al PPE, este vice-presedinte al comisiei de buget, este membru la comisia de cooperare UE-Moldova”, a declarat Traian Basescu, la finalul consultarilor cu presedintele Iohannis.

„Cred ca propunerea noastra reprezinta generatia Macron, dar si generatia Trudeau, din Canada. Am facut o propunere care sa corespunda nu numai protretului robot al lui Dragnea si al presedintelui Klaus Iohannis. Propunerea noastra corespunde oricarui roman.

Opinia noasta despre desemnarea facuta de PSD: Este o desemnare ratata, menita sa atraga PSD in capcana desemnarilor ratate. Cred ca nici Dragnea nu se astepta ca presedintele Iohannis sa cada intr-o asemenea capcana.

Ar fi conturata o solutie politica pentru a avea un premier tanar, dar cu experienta in problema resurselor bugetare ale UE”, a adaugat Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: