Prostia PSD-ista la ea acasa. Pesedistii lui Oprisan s-au catalogat singuri „hoti” si „buruieni” – Video

politica

Replici naucitoare pentru Marian Oprisan in cadrul conferintei de alegeri a PSD Vrancea. La intrebarile retorice ale unor lideri PSD, mai multi pesedisti din sala au raspuns cinstit ce gandesc.

„Hotii de la PSD… Unde sunt hotii de la PSD?”, i-a intrebat Oprisan pe cei peste 400 de pesedisti din sala. „In sala”,  s-a auzit o voce timida. Oprisan s-a facut ca nu aude.

Vezi video de la minutul 05.13:

Un alt moment comic a fost cand deputatul Nicusor Halici a incercat sa il linguseasca pe Oprisan, comparandu-l pe acesta cu un „copac puternic”.

„In general spun ca la umbra copacilor puternici nu cresc foarte multe lucruri. Nu creste foarte multe vegetatie sau lastari sau alti copaci”, a spus Halici.

„Va rezolvam: buruieni”, a raspuns o voce din sala.

„Nu, nu-i asa cum spuneti dvs. dom’ primar. Ne-a aratat altceva viata. Dincolo de ceea ce reusim sa percepem cu toti, astazi suntem dovada vie ca la umbra unui copac puternic este o echipa puternica”, a continuat Halici, slugarnic.

Baronul de Vrancea, Marian Oprisan, a fost reales in unanimitate, vineri, presedinte al PSD Vrancea. El conduce aceasta organizatie din 1992, fara intrerupere.

„Va intreb deschis, cu toata sinceritatea: mai vrea cineva sa candideze alaturi de mine? Am vorbit serios. Inteleg ca nu (aplauze). Va rog sa permiteti sa supun votului deschis candidatura mea la functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Vrancea”, a spus Oprisan.

Toata lumea a votat cu mana sus in favoarea lui Oprisan, nu a existat nicio abtinere si niciun vot contra.

„Marian Oprisan a fost ales cu unanimitate de voturi in fruntea de presedinte al PSD Vrancea”, a spus apoi Oprisan in aplauzele puternice ale salii.

Pesedistii l-au aplaudat in picioare, minute in sir, pe Marian Oprisan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: