„Prostia ucide PSD”. Dragnea: „Nu au ce sa gaseasca, cum e si cu hotelul pe care l-as avea in Brazilia”. Nimeni nu a zis ca ar avea hotel

news

Declaratie ciudata a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu proprietatile pe care le-ar avea in Brazilia. El s-a plans ca a fost acuzat ca are hitel in Brazilia, insa nimeni nu a spus asa ceva. S-a dat de gol?

Intrebat, duminica, daca ar avea legaturi cu Tel Drum, Dragnea a negat vehement, insa i-a scapat si o afirmatie ciudata.

„Din 2004 se tot vorbeste despre asta, articole, controale, anchete. Nu au gasit nicio legatura, pentru ca nu au ce sa gaseasca, cum e si cu hotelul pe care l-as avea in Brazilia. Eu cu cei care conduc Tel Drum am vorbit cu multi ani inainte, cand eram la CJ. Facea o lucrare si nu imi placea”, a spus Dragnea la Antena 3.

Nimeni nu l-a acuzat insa pe Dragnea ca ar avea hotel. Investigatiile Rise Project au scos in evidenta doar ca isi petrecea vacantele la o vila din Brazilia, detinuta de actionari ai Tel Drum.

De altfel, afirmatiile lui Dragnea in legatura cu Tel Drum au fost dur criticate de fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu: „Doar atat va zic: e cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!”, a comentat Gelu Diaconu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: