Prostie MAXIMA! Politistul haios din Brasov a fost PEDEPSIT de superiori. Vezi ce i-au reprosat

news

Politistul Marian Godina, care in ultimele zile a amuzat milioane de romani cu povestirile sale, a fost pedepsit de superiori. Iata ce i se reproseaza politistului.

Politistul din Brasov a postat pe pagina sa de Facebook intamplari din timpul misiunilor. Povestirile, relatate cu mult umor, au fost preluate de presa, devenind virale pe internet. Milioane de romani s-au distrat citindu-i relatarile.

Citeste si: Povestile POLITISTULUI de care rade toata Romania. „Ati baut?”/”Tie ti se pare ca-s treaz?”

In schimb nu s-au distrat deloc superiorii polististului, acesta fiind obligat sa-si suspende pagina de Facebook.

godina

 

Superiorii politistului Marian Godina i-au reprosat ca a „adus atingere imaginii Politiei Romane”. Iata relatarea colegilor politistului, postata tot pe Facebook.

„Pentru ca multa lume ne intreaba de ce au disparut paginile de facebook ale colegului nostru Marian Godina, suntem in masura sa va spunem ca asupra sa, s-au facut presiuni imense de catre conducerea IPJ Brasov sa procedeze in acest fel, pe motiv ca A ADUS ATINGERE IMAGINII POLITIEI ROMANE !!!

Domnule inspector sef al IPJ Brasov, va rugam sa va interesati inainte de a face astfel de acuzatii. Colegul nostru nu a facut nimic, in afara de faptul de a promova umorul si in acest fel de a imbunatati IN MOD REAL imaginea institutiei noastre, lucru pe care si noi ne chinuim sa il facem de doi ani aici. In plus daca observati comentariile cititorilor, ati fi constatat faptul ca 100% i-au apreciat postarile si ABSOLUT NICIO PERSOANA nu a considerat ca povestioarele sale au adus atingere in vreun fel imaginii institutiei. Doar o mentalitate de tip comunist poate crede ca umorul poate aduce atingere imaginii Politiei Romane. Imaginea politistilor nu este nicidecum terfelita de colegi precum Marian Godina, ci de cei care sunt certati cu legea, de violatori, de spagari si de oameni care intr-adevar nu au ce cauta in sistem !

Citeste si: Politistul Godina, PEDEPSIT. Mii de romani se REVOLTA: „Rusine militienilor!” Semneaza si tu PETITIA

Dovediti ca mai aveti o farama de umanitate in domnia voastra si nu duceti la extrem un om atat de bun, cum este colegul nostru. Stiti foarte bine ca nu merita asa ceva. Cunoasteti foarte bine ca este un bun politist, nu il determinati sa paraseasca si pe el acest sistem ! Iar daca veti face asta, inseamna ca ca nu am reusit sa ne debarasam inca de practicile gen ‘1989’.

Rugam pe toti prietenii nostri, sau pe cei care au avut ocazia sa citeasca din postarile colegului nostru, sa isi arate sustinerea si faptul ca acest politist merita aprecierea nostra. Si nu in ultimul rand sa le spunem celor din conducerea IPJ Brasov, ca Marian Godina este un bun politist, ca a adus un plus de imagine politistilor si POLITIEI ROMANE si IN NICIUN CAZ nu a adus atingere imaginii institutiei ! Multumim ! Marian suntem alaturi de tine !”, au scris colegii sai pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,


Comentarii: