“Prostii nu rad, prostii se supara”. Victor Ponta isi spune pe sleau parerea despre fostele colege Dancila, Firea, Lia Olguta Vasilescu si Carmen Dan

news

Decizia mai multor femei de la varful PSD de a actiona in judecata site-ul de satira Times New Roman este sanctionata dur de fostul lider al PSD, Victor Ponta.

„M-am hotarat sa promovez timesnewroman.ro – ca sa intelegem toti de ce le pune Dragnea pe ‘femeile pesediste’ sa ii dea in judecata. Divertis spuneau corect : ‘prostii nu rad – prostii se supara’! Si acum prostii au ajuns la putere”, a scris Ponta pe Facebook.

Viorica Dancila, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu, Irina Tanase (iubita lui Liviu Dragnea) si Carmen Dan au dat in judecata site-ul Times New Roman, pe Alex Dona, managing director, Calin Petrar, redactorul-sef al site-ului, si pe Ovidiu Eftimie.

„Dumneavoastra ati citit? Aia era satira? Eu consider ca era un demers foarte bun. Una este sa ma injure pe mine, ca suntem barbati, dar nu poti sa o injuri pe Irina in felul asta. Eu nu mi-am permis niciodata, de atatia ani de cand sunt in politica sa vorbesc in felul acesta despre femei”, a declarat, joi seara, Liviu Dragnea.

Irina Tanase si cele patru reprezentante PSD au solicitat in instanta suma de 500.000 de euro de la Times New Roman, conform jurnalistei Ionela Arcanu.

„Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tanase au declansat o stare fizica si mentala de rau, fiindu-i chiar teama si jena sa iasa pe strada datorita imaginii deformate ce i-a fost creata in ochii publicului prin expresiile folosite in cuprinsul articolului distribuit un spatiul public”, se arata in dosarul depus la Tribunalul Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: