„Prostul moare de grija altuia”. Clotilde Armand o pune la punct pe Gabriela Firea, care barfeste ce se intampla in Alianta USR PLUS

politica

Europarlamentarul USR Clotilde Armand, candidata pentru postul de primar al Sectorului 1, ironizeaza atacul lansat de Gabriela Firea la adresa lui Nicusor Dan si a lui Vlad Voiculescu, care isi disputa postul de candidat al Aliantei USR PLUS pentru Primaria Bucuresti.

”’De ceva vreme, in cadrul unei aliante care a mintit ca salveaza Bucurestiul, dar nu a reusit decat sa-l blocheze, se da o lupta pe viata si pe moarte, intre doua personaje tragi-comice, pentru adjudecarea posturii de invins al alegerilor pentru Primaria Generala al Capitalei. Intrucat e limpede pentru oricine ca niciunul dintre cei doi politicieni inchipuiti nu este capabil sa vina in fata propriilor colegi cu idei constructive legate de Bucuresti’ – zise dna primar Firea.

D-na primar, vreau sa va transmit o vorba frumoasa din folclorul romanesc: ‘Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia”’, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Nicusor Dan, sustinut de USR pe post de candidat independent la fotoliul de primar al Capitalei, a prezentat luni un sondaj din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea, la alegerile locale din iunie.

„Sondajul a fost realizat telefonic pe un esantion, pe un esantion de 1000 de persoane, la inceputul lunii ianuarie. Printre concluziile sondajului se numara faptul ca 61% dintre cei care voteaza partide non-PSD isi doresc un candidat unic al Opozitiei. Gabriela Firea, in ciuda performantelor administratie slabe, ocupa inca un loc bun in topul bucurestenilor, cu 33-35%. Dar si candidatul Opozitiei are sanse bune de castig.

Cine ar trebui sa fie acest candidat? Sondajul arata ca Nicusor Dan si pentru ca pentru mine ar vota procente consistente din votantii tuturor partidelor de dreapta. Poate si pentru ca sunt candidat independent.

Daca partidele de dreapta nu vor avea candidat comun (adica PNL si-ar desemna propriul candidat – n.red.), Firea s-ar mentine la 33-35%. Iar eu, (doar – n.red.) din partea Aliantei USR-PLUS, as fi in continare cel mai bine plasat, cu 32%, in aceasta competitie.

Daca eu nu candidez, Gabriela Firea castiga cu 10% diferenta. In cele din urma, daca Alianta ar candidat separat, 52% dintre cei care vteaza partide de Opozitie au spus ca eu ar trebui sa candidez”, a spus Nicusor Dan.

Mai mult despre:


Comentarii: