„Prostul prostilor”. Val de glume si ironii pe Facebook dupa ce Plesoianu i-a scris lui Trump: „Mister Liviu Plescovaianu, thank you for your letter”

politica

Val de glume si de ironii pe Facebook dupa ce deputatul PSD Liviu Plesoianu i-a scris o scrisoare lui Donald Trump, in care il informeaza pe presedintele SUA ca protestatarii din Romania sunt oamenii lui Soros.

Plesoianu si-a publicat scrisoarea pe Facebook, nefiind clar cum va ajunge aceasta sub ochii lui Donald Trump.

„Parca incepe sa-mi fie mila de Plesoianu. Asa tinerel si atat de bolnavior. Ce-a scris el, sarmanu, cu capsorul lui care pare ca nu-l prea duce, in scrisorica pe care Trump nu o va citi niciodata: ‘Romanii vor un Parteneriat Strategic cu SUA, nu cu SOROS! Ma simt dator sa va comunic toate aceste lucruri, deoarece sunt convins ca distinsul Hans Klemm, actualul ambasador SUA in Romania, va transmite doar Fake News…’. #prostulprostilor”, scrie jurnalista Ramona Ursu pe facebook.

Screen Shot 2017-12-21 at 13.43.22

Internautii merg cu ironiile mai departe si au compus chiar si un raspuns pentru Plesoianu din partea lui Donald Trump. „Draga domnule Plescovaianu, multumesc pentru scrisoare. Am primit-o acum doua saptamani. A fost interceptata de instrumentele noastre psihotronice in timp ce calatorea din emisfera stanga in cea dreapta a creierului dvs.”, se afirma in „raspunsul” lui Trump, publicat de jurnalistul Ovidiu Vanghele.

scrisoare

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: