Protectie pentru Galaxy S9 Plus – husele de la Stifler (P)

life

Pentru fanii lui Galaxy S9 Plus se stie deja ca designul nu este unul foarte diferit de S8. Cu toate acestea mici diferente exista, ceea ce face ca dimensiunile sa impuna o alegere stricta a tipului de husa, specific pentru modelul de smartphone. Nu poti folosi acelasi tip pentru ambele telefoane.

Dispune de cititor de amprenta usor scos in relief si amplasat pe spate. Oricat de atent a fost producatorul, se pare ca tot in seama utilizatorului ramane grija pentru modul in care este protejat de contactul cu suprafetele.
Distingi de asemenea ca ai optiuni de culori aparte. Spre exemplu, dupa cum spune producatorul, un ton de liliac purple este fantastic, deci iata ca poti detine un smartphone ceva mai stylish fata de variante clasice de negru sau gold.

Lucios, elegant, desi utilizatorii spun ca este destul de echilibrat ca distribuire a greutatii, frecventa accidentelor de tip scapat telefon pe suprafete este mereu intalnit. O investitie considerabila de acest gen merita si o protectie pe masura. Ea vine de la Stifler si tine de gama de huse Galaxy S9 plus.

Cine este Stifler

Trebuie spus ca magazinul online www.stifler.ro este deja arhicunoscut in randul celor care obisnuiesc sa isi „imbrace” telefonul in huse de protectie. Cu o selectie de tipuri de huse, de la producatori de renume, cu preturi promotionale, Stifler a cucerit destul de repede publicul, intrucat se simtea nevoia de un magazin specializat pe aceasta nisa.

Desi accesorii, husele se impun din ce in ce mai mult. Avem tendinta de a purta telefonul in mana, expus mai mult ca niciodata. Vorbim des la telefon, cautam non stop ceva informatii online si ne place sa fim mereu la curent cu tot ce se intampla pe retele sociale – acest context pare sa descrie o zi obisnuita a fiecaruia dintre noi. Mai rau pare sa fie vorba de situatii in care telefonul este scapat, cand aluneca din mana, stropit sau intra in contact cu tot felul de factori ce ii dauneaza functionalitatea. Cine a spus ca marile diferente se fac prin mici detalii nu a mintit deloc.

Stifler vine, asadar ca un raspuns necesar pentru fiecaree utilizator de Galaxy S9 Plus. Propune modele interesante si durabile. Poate fi vorba de una transparenta, pentru ca telefonul insusi sa fie o atractie maxima. Poate fi vorba de cea cu degrade, pentru ca are un aspect original si nu este atat de comuna. Pentru cei mai sofisticati merita acordata atentie acelei huse cu efect de oglinda, numita chia asa, Mirror. In schimb, pentru cei care cauta functionalitate duala, o husa ce devine si suport de telefon precum este Flip Mirror va fi alegerea ideala.

Nici modelul 360 magnetica nu iese din discutie, fiind o combinatie de inovatie si stil modern cu protectia absoluta pentru un smartphone pe masura.

In orice forma ar fi ea, husa trebuie aleasa nu doar din punct de vedere al designului, ci tinand cont de forma, de materiale, rezistenta si functii. Stifler dispune de o larga lista de optiuni ce se regaseste online, nu doar pentru Galaxy S9 Plus.

Mai mult despre:

Comentarii: