Protejata lui Dragnea da navala-n banii publici: Sevil Shhaideh da 3,8 milioane lei unei firme abonate la contracte cu statul

news

Sevil Shhaideh, protejata lui Liviu Dragnea care conduce Ministerul Dezvoltarii, da iama in banii publici. Ministerul condus de aceasta a cumparat servicii de curatenie pentru birouri si spatii conexe in valoare de 3,2 milioane lei plus TVA. La licitatie s-au inscris doua firme, dar doar oferta uneia a fost declarata admisibila.

A castigat o firma este una abonata la contracte pe bani publici, relateaza digi24.ro. Este vorba de firma Fabi Total Grup SRL, care de la inceputul anului 2017, a mai incheiat contracte cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 3 (1,18 milioane lei fara TVA), Regia Nationala a Padurilor Romsilva RA (1,07 milioane lei fara TVA), Biroul Romana de Metrologie Legala (35.000 lei fara TVA) si Ministerul Mediului (596.000 lei fara TVA).

Conform anuntului de atribuire publicat joi, ministerul condus de vicepremierul Sevil Shhaideh doreste servicii de curatenie timp de patru ani, pentru cele sase sedii ale MDRAP: doua in Bd. Libertatii, cate unul in Piata Revolutiei, Bd. Timisoara, Splaiul Unirii si Mendeleev.

In total, ar fi vorba de 14.366,31 metri patrati, pentru care firma castigatoare va trebui sa puna la dispozitia MDRAP 28 de persoane.

Valoarea totala a acordului-cadru: 3,255 milioane lei fara TVA. Adica, in total, 3,87 milioane lei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: