Categories: news

Protejeaza-ti bicicletele de frig si hoti in VeloGarajul Veloteca (P)

Iarna nu este un anotimp foarte prietenos cu iubitorii de biciclete. Din pacate, odata cu scaderea drastica a temperaturii, ciclistii sunt nevoiti sa-si incuie mult iubitele vehicule pe doua roti si sa le lase sa se odihneasca pana la primavara. Dar nu toata lumea sta la casa, deci nu toti ciclistii dispun de un loc unde sa-si depoziteze bicicletele. Mai ales daca ai un mountain bike destul de solid, este ca si cum ai incerca sa ascunzi un pepene in spatele unui mar. Iti va ocupa foarte mult spatiu si se va vedea si foarte inestetic. Desigur, nu este o solutie nici sa o pui pe balcon, nici sa o legi in afara apartamentului.

Dar noi avem solutia ideala: VeloGarajul de biciclete de la Veloteca! Asa cum deja ne-am obisnuit, mult indragitul magazin de biciclete din Bucuresti a dat start si anul acesta serviciului VIP de gazduire a bicicletelor. VeloGaraj este serviciul pe care Veloteca il ofera tuturor celor care nu dispun de suficient spatiu de depozitare in locuinta. Aici vei beneficia atat de gazduire, cat si de o revizie completa la finalul perioadei!

Iata cateva motive pentru care VeloGarajul de biciclete de la Veloteca este una dintre cele mai bune solutii pe care le poti avea pe timpul iernii:

VeloGarajul pentru biciclete este un spatiu pazit, dotat cu alarma conectata la o firma de paza. Probabil ai auzit si tu ca bicicletele au devenit una dintre cele mai frecvente tinte ale hotilor. Asa ca, de ce sa risti, cand poti sa optezi pentru o solutie sigura, ferita de orice pericol? Terasele, spalatoriile, subsolurile, mansardele blocurilor sunt primele locuri de unde bicicleta ta poate sa fie furata. Este normal, din moment ce majoritatea ciclistilor aleg aceste locuri ca sa isi depoziteze bicicletele. Dar, la VeloGarajul de biciclete Veloteca vei scapa de aceasta grija!

VeloGarajul pentru biciclete este incalzit, bine aerisit, uscat, cu modalitati multiple de prindere / suspendare a bicicletelor. Este foarte important ca bicicletele sa fie depozitate in conditii optime. Stiai ca piesele/ componentele de otel ruginesc iarna daca sunt tinute in umezeala? Dar ca anvelopele si camerele de bicicleta se deterioareaza daca sunt tinute in ger? Mai mult, daca ai un model cu frana hidraulica, lichidul de frana isi pierde vascozitatea si nu mai lucreaza in parametrii daca sta in ger.

Bicicletele sunt pastrate in siguranta si depozitate intr-un mediu optim.

VeloGarajul pentru biciclete este cea mai buna solutie pentru persoanele ce nu dispun de un loc de depozitare foarte mare.

La finalul perioadei de depozitare vei primi o revizie completa.

Perioada in care poti merge sa iti lasi bicicleta la VeloGaraj este intre 15 octombrie si 15 noiembrie, insa poti merge si dupa aceasta data, in cazul in care te-ai hotarat mai greu sau ai aflat de acest serviciu mai tarziu. In orice caz, este nevoie de o programare prealabila, pentru ca cererea este foarte mare, iar locurile sunt limitate la 1000 de biciclete.

Pe site-ul oficial Veloteca sau in showroom-ul oficial de pe Sos. Iancului, nr. 100 vei primi mai multe informatii despre preturi, precum si despre pachetele promotionale de care poti profita! Noi spunem ca este o afacere destul de rentabila si de care trebuie sa profiti. Daca esti ciclist pasionat, este imposibil sa nu te incante ideea VeloGarajului pentru biciclete! Grabeste-te, locurile se ocupa repede!

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Aurora boreala va putea fi vazuta pana duminica si in Romania. Care este cauza acestui fenomen

Cerul noptii a fost luminat vineri noapte de aurora boreala in locuri in care aurorele…

5 ore ago

Tragedie in muntii Rodnei. O turista, cautata de salvamontisti, a facut gasita moarta

Potrivit reprezentantilor Salvamont, salvatori din judetul Bistrita Nasaud au intervenit, sambata, pentru recuperarea unei femei…

6 ore ago

Romania va avea 915 sectii de votare, in strainatate, pentru europarlamentare. In 2020 au fost 748 de sectii

 „Ministrul afacerilor externe Luminita Odobescu a emis, in acest sens, ordinul ministrului afacerilor externe nr.…

6 ore ago

Fermierii, manifestatii masive in Polonia. Si agricultorii romani pregatesc „proteste ample”

Mii de fermieri polonezi au manifestat ieri impotriva reglementarilor in materie de mediu ale UE,…

6 ore ago

Parlamentul din Kuweit a fost dizolvat din cauza „coruptiei extinse”. Conducatorul statului: „Am luat aceasta decizie dificila pentru a salva tara”

Incertitudine politica in Kuweit dupa ce conducatorul statului a suspendat parlamentul national, acuzand faptul ca…

3 ore ago

Seful campaniei PNL: „PSD a coborat in Moldova sub 30%, sa-i dea Dumnezeu sanatate domnului Ciolacu”

Coordonatorul PNL pentru alegerile locale, deputatul Florin Roman, a declarat sambata, la prezentarea candidatilor din…

2 ore ago