Protest cu cantece LEGIONARE la Cotroceni. Organizator a fost Bogdan Diaconu

politica

Aproximativ 250 de persoane au protestat duminica, in fata Palatului Cotroceni, impotriva construirii unei moschei la Bucuresti, organizator fiind presedintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu.

„Poporul roman este un popor care are valori profund crestine, un popor care a fost tinut unit de aceste valori timp de peste 2000 de ani. (Klaus Iohannis – n.r.) trebuie sa inteleaga ca nu poate tranzactiona interesele natiunii romane, nu poate sa cedeze in fata doamnei Merkel orice valoare si interes al Romaniei. Trebuie sa inteleaga ca este la Cotroceni pentru a reprezenta poporul roman, care l-a votat in 2014, sa apere Romania, trebuie sa inteleaga ca seful dumnealui este poporul roman, nu doamna Merkel sau sultanul Erdogan”, a declarat liderul PRU, citat de Mediafax.

El a cerut primarului general interimar, Razvan Sava, sa declanseze referendum in data de 5 iunie, odata cu alegerile locale din acest an, pentru ca bucurestenii sa raspunda daca vor sau nu moschee in Capitala.

Aproximativ 250 de persoane, membri si simpatizanti ai Partidului Romania Unita, au participat la un protest in fata intrarii Leu de la Palatul Cotroceni.

Ei au purtat pancarde cu mesaje anti-prezidentiale si impotriva construirii moscheii la Bucuresti.

La o portavoce au rulat diverse melodii patriotice, ortodoxe, dar si doua cantece legionare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: