Protest in Piata Victoriei, premierul Orban a venit sa stea de vorba cu manifestantii. Orban a discutat cu fiecare – Video

news

Cateva zeci de protestatari s-au aflat, joi, in Piata Victoriei pentru a cere stoparea defrisarilor masive din Romania. Multi dintre protestatari au venit din Diaspora. Manifestantii au avut surpriza ca premierul Orban sa vina sa vorbeasca cu ei.

Premierul Orban a promis ca, in curand, Guvernul va lua o decizie in legatura cu includerea Rosiei Montana in patrimoniul UNESCO.

„Pe tema asta vom lua o decizie si o veti afla cand”, a spus Orban.

Intrebat cum comenteaza faptul ca judecatorul CCR Marian Enache are doua pensii speciale, plus salariu, Orban a raspuns ca „i-am taiat si pensia de parlamentar si pe cea de magistrat”.

Orban a stat aproximativ o jumatate de ora in Piata Victoriei, vorbind cu fiecare dintre cei care si-au exprimat nemultumirile.

ā€˛Fiecare roman din Diaspora a decis sa-si aduca steagul din comunitatea in care traieste. Se opreste lumea si se uita la noi ca la circ. Cei din Bucuresti nu par interesati de protestul nostru. Noi venim de la mii de kilometri. Eu tot astept bucurestenii sa vina. Suntem numai oameni din Diaspora aici, dar bucuresteni nu. Chiar nu ii intereseaza aerul pe care il respira?”, au transmis organizatorii inainte de venirea lui Orban.

Mai mult despre:

Comentarii: