Protest la Cotroceni, pensionarii PSD cer eliberarea lui Liviu Dragnea: „Nu vrem sa devenim colonie nemteasca” – Video

politica

Cateva zeci de oameni protesteaza, duminica, in fata Palatului Cotroceni solicitand eliberarea din inchisoare a lui Liviu Dragnea. Mare parte dintre acestia sunt pensionari.

Protestatarii au steaguri tricolore si se autointituleaza „patrioti adevarati”. Pensionarii scandeaza „Demisia, demisia!”, „Iohannis, nu uita, va veni si ziua ta” si „Iohannis la puscarie”.

Protestul s-a incheiat dupa mai putin de doua ore, manifestantii disparand brusc cu totii.

Anuntul de convocare a manifestatiei:

”DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PANA LA LIVIU DRAGNEA! LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS

TRADATORUL/IMPOSTORUL/DICTATORUL!!! HAIDETI SA STRANGEM RANDURILE SI SA II ARATAM SASULUI CA NU II APARTIN ACESTE MELEAGURI SI NU II DAM VOIE SA NE RUPA TARA!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!

P.S. 30 GRADE VOR FI, APA SI UMBRELE SEPCI CE DORITI DVS. LUATI-VA MASURI PENTRU CLIMA! IMPREUNA PUTEM INVINGE !!! NU VREM SA DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI IN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMANIA!!HAI TARA MEA FRUMOASA!!!”, se arata in descrierea evenimentului anuntat pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: