Protestatar, agresat si incatusat de politisti pentru ca a deranjat un baron PSD: „PSD, ati facut tarii numai bine, avem de toate” – Video

politica

Marian Morosanu, membru al Asociatiei 21 Decembrie, cunoscut si sub numele de ”Ceausescu”, a fost ridicat luni seara de politisti, dupa ce a scandat lozinci antiguvernamentale in fata sediului PSD, in timp ce se desfasura sedinta Comitetului Executiv National al formatiunii.

Protestatarul venise in fata sediului PSD in jurul orei 18,00 si a scandat mai multe lozinci impotriva prim-ministrului Viorica Dancila, reprosandu-i inclusiv propunerea Rovanei Plumb pentru functia de comisar european.

„Doamna Dancila, sa nu te tii prea tare cu dintii de scaun ca ramai stirba”, a strigat Morosanu la un moment dat.

Ulterior si-au facut aparitia doua echipaje de politie care au spus ca au fost sesizate la 112 ca linistea publica este tulburata. In timp ce politistii discutau cu protestatarul, din curtea sediului PSD a iesit o limuzina de lux.

„PSD, ati facut tarii numai bine, avem de toate”, a strigat Morosanu catre ocupantii masinii. In acel moment politistii au intervenit violent, incercand sa-l ia cu forta la secita de politie. „Va rog frumos sa nu mai tulburati linistea publica. Mergem la sectie”, a spus un politist.

Morosanu s-a impotrivit si a acuzat ca este lovit de politisti.

Marian Morosanu s-a intins pe asfalt, acuzand dureri de inima. Politistii au chemat ambulanta, insa in timp ce asteptau echipajul medical, intre protestatar si fortele a izbucnit o noua altercatie, dupa ce Morosanu l-a facut pe unul dintre politisti „nesimtit” si l-a acuzat de faptul ca l-ar fi injurat. Protestatarul a fost imobilizat si dus la sectie. Dupa cateva minute, la sediul PSD a aparut si salvarea.

Mai mult despre:

Comentarii: