Protestatar #Rezist, prezent la Strasbourg la discursul lui Dancila: „Ceva mai gretos nu am auzit de cand ma stiu”

news

Doru Oprea, unul dintre protestatarii grav raniti in timpul protestului din 10 august, a fost prezent la dezbaterea de la Strasbourg privind respectarea statului de drept din Romania. El afirma ca prestatiile sustinatorilor puterii de la Bucuresti au fost „oribile”.

„Am auzit ca Dancila a fost aplaudata in picioare de membrii Guvernului pentru prestatia de ieri din Parlamentul European. Fiind in sala nu pot sa spun ca ceva mai gretos nu am auzit de cand ma stiu.

Spectacolul oferit ieri de Dancila, Nica, Grapini, Norica si Renate Weber a fost hidos, oribil. Uitasem pentru o vreme de Romania, de gasca de penali, inculti si ticalosi, de toata lumea aia din care am decis sa plec o perioada. Aceste nulitati au reusit sa aduca toate laturile de la Antena 3 si toata mizeria din tara aici, in Franta. Reusisem sa uit complet de ei, am crezut ca daca ma spal si plec scap de raie. Nu, raia a venit dupa mine. Cel mai mult m-a impresionat Timmermans, el lupta pentru Romania mai mult decat o facem noi. A avut doua interventii elegante dar foarte dure, pare optimist si sunt convins ca va lupta pentru noi pana la final. Eu insa nu mai sunt optimist ca europenii vor reusi sa ne salveze”, a scris Doru Oprea pe Facebook.

Oprea a fost grav ranit de o grenada lansata de jandarmi in timpul mitingului din 10 august, fiind la un pas sa isi piarda viata.

Mai mult despre: ,

Comentarii: