Protestatarii #Rezist au patruns in Parlament. Ei scandeaza furiosi: „Cuib de hoti si de mafioti” – Video

news

Un grup de protestatari #Rezist a intrat in Parlament, chiar in timp ce Viorica Dancila sustine un discurs despre pregatirile pentru preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania in primul semestru al anului 2019. Ei scandeaza lozinci impotriva modificarii legislatiei penale. 

„Avem o analfabeta in fruntea guvernului, nu va este rusine sa fim reprezentati de un asemenea om?”, a spus unul dintre protestatari. Oamenii de ordine au intervenit, incercand prin imbranceli sa ii opreasca pe manifestanti sa scandeze.

Organizatiile de protestatari #rezist si voci influente din spatiul public ii indeamna pe romani sa iasa in strada, miercuri, 20 iunie, in fiecare mare oras al Romaniei pentru a determina caderea actualei puteri PSD-ALDE.

„Am intrat in etapa finala a bataliei pentru viitorul Romaniei. Avem de ales intre un stat de drept si un stat banditesc. Iesiti in strada pe 20 iunie in fata fiecarei prefecturi din fiecare judet. Iesiti si spuneti DA democratiei, domniei legii si luptei anticoruptie. Cereti demisia Guvernului, cereti demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cereti majoritatii parlamentare sa opreasca schimbarea codurilor penale. Iar daca il suspenda pe Presedinte, spuneti-le ca ei oricum nu scapa. Spuneti-le ca viitorul copiilor nostri si al tarii nu trebuie sa depinda de interesul penal al unui borfas.

Gangsterii au capturat Romania. Au furat la fiecare contract din bani publici, au furat de la Guvern, au furat de la Parlament, au furat de la consiliul judetean, au furat de la primarie, ne-au jefuit pe fiecare dintre noi. Iar cand au inceput sa ajunga la inchisoare, au inceput sa fure institutii si legi. Au transformat codurile penale in codurile penalilor, distrug institutii independente si le pun sub cizma politica, fura democratia cu totul. Romania devine Koruptistan, iar democratia se transforma in cleptocratie”, afirma Coruptia ucide.

Si jurnalistul Moise Guran a lansat un apel pentru ca romanii sa iasa in strada.

„Treaba e serioasa oameni buni. Trebuie sa reactionam imediat si nu pe facebook. Sugestia mea este sa ne mutam in strada. Nu la Parlament, acolo e diversiunea, ci la Victoria. Si nu numai in Bucuresti. Timisoara, Cluj, Sibiu, Iasi! Hai, frate!”, scrie Moise Guran pe site-ul moise.ro.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: