Protestatarii #Rezist se mobilizeaza sa salveze un jandarm. „Am donat, sunt o mama care a fost in Piata Victoriei pe 10 august”. Mesajul lui Marian Godina

news

Numerosi protestatari care s-au aflat in Piata Victoriei pe 10 august raspund pozitiv unui apel al politistului Marian Godina pentru a ajuta un jandarm care are nevoie de o operatie pentru a putea sa mearga din nou.

Marian Godina a postat pe pagina sa de Facebook un apel de sustinere a unui jandarm care are nevoie de o operatie pentru a putea sa mearga din nou.

„Test suprem de omenie! Stiu ca pe pagina mea am reusit sa strangem un numar considerabil de oameni faini, care de fiecare data au dat dovada de solidaritate.

Astazi distribui aceasta campanie de donatii pentru Dragos. Nu am de gand sa va ascund cu ce se ocupa Dragos, sau cu ce se ocupa, pana sa sufere un accident in urma caruia a aflat ca nu va mai putea merge.

Dragos este jandarm. Mi-a luat si mie ceva timp sa decid daca distribui acest caz sau nu, iar acum realizez ca eram indecis din cauza atitudinii pe care UNII jandarmi o au fata de mine, mai ales dupa ce i-am criticat. Mi-am dat seama ca am in mine o rautate care denota ca uneori sunt un om prost. Asa ca reiau:

Dragos e om! Un om care are nevoie de ajutor, ajutor pe care noi il putem oferi. Puteti gasi detalii ale cazului in campania de donatii.

Probabil ca vor spune ‘UNII’ jandarmi ca acum fac asta pentru a ma ‘pune bine’ cu ei.

Nu, chiar nu imi pasa de parerile voastre si de lucrurile pe care le debitati despre mine pe diverse grupuri de-ale voastre.

Macar de v-ati mobiliza acum si ati dona pentru colegul vostru la fel cum va mobilizati in comentarii cand e vorba de luat apararea vreunuia cu pulanul mai zelos”, anunta Marian Godina pe Facebook.

Primul raspuns este din partea unei mame care a fost in Piata Victoriei pe 10 august.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: