Protestatarii #REZIST l-au umilit pe Liviu Pop, ministrul analfabet al Educatiei | EDITORIAL VIDEO

opinii

Romania din 2017 seamana tot mai mult cu Romania anului 1950 cand comunistii adusi cu tancurile rusesti impuneau colectivizarea. Tara se transforma incet dupa chipul si asemanarea infractorului care detine controlul Parlamentului si Guvernului, infractorul-sef al PSD Liviu Dragnea.


EDITORIAL VIDEO: #REZIST a strans carti pentru ministrul analfabet al Educatiei. De ce avem un guvern low IQDaca vrem sa pricepem mai bine ce se intampla cu Romania, de cand Dragnea controleaza Parlamentul si Guvernul, este bine sa ne uitam atent si la cine este acest individ, dincolo de prezent si trecutul lui recent.

Este relevant, din aceasta perspectiva, faptul ca tatal lui Liviu Dragnea era militian in Teleorman, in cei mai urati ani ai colectivizarilor. E simplu sa ne imaginam ce a auzit prin casa actualul lider infractor al PSD si astfel sa intelegem mai usor de ce astazi Dragnea are o problema cu ”strainii care sug sangele romanilor”.

Al doilea aspect relevant pentru explicarea situatiei in care ne aflam tine de educatia si cultura liderului delincvent al PSD. Dragnea putea sa-si depaseasca limitele educatiei din casa militianului comunist din Gratia daca punea mana pe carte si citea si el ceva. Pentru ca nu s-a educat, Dragnea este ceea ce vedem astazi.

Omul a construit un guvern dupa chipul si asemanarea lui, un guvern pe care l-a gandit numai ca sa-i fie slugarnic. Asa s-a putut ajunge la situatia in care un analfabet functional ca Liviu Pop sa fie numit ministrul Educatiei. Pop nu e singurul exemplu de troglodism din Guvernul Dragnea 2.0.

Olguta Vasilescu reprezinta alt exemplu elocvent. Petre Daea, care pare teleportat chiar din anii `50, cu limbajul lui de muncitor necalificat facut ministru peste noapte, este alt personaj din aceeasi categorie.

Plodul militianului din Gratia, condamnatul cu suspendare Liviu Dragnea, a reusit performanta sa alcatuiasca cel mai incult si penibil guvern din istoria recenta a Romaniei. Atat a putut el, cu educatia si mentalitatea lui de fiu de militian si nepot de general sovietic.


Citeste si:
Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , , , , , , ,

Comentarii: