Protestatarul Marian Ceausescu l-a prins si pe Orban: „Ferecati cu acest lant sediul PNL sa nu mai vina pesedistii”

politica

Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu al unei tentative a PNL de a determina aceasta hotarare, a declarat luni presedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban.

„Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu este rezultatul unei tentative a PNL-ului de a determina aceasta decizie. E o decizie personala, de altfel, mai mult de 100 dintre parlamentarii PSD nu se vor mai regasi pe liste si ei stiu lucrul asta si, normal, ca fiecare actioneaza in functie de aceasta relatie pe care o are cu PSD sau cu alte partide si isi va stabili pozitia in functie de ceea ce crede ca este mai bine”, a spus Ludovic Orban, la sediul PNL.

In timpul conferintei, Orban a fost intrerupt de protestatarul Marian Morasanu „Ceausescu”. Acesta i-a oferit un lant si un lacat cu care liderul PNL sa blocheze usile partidului pentru a nu mai permite intrarea unor fosti social-democrati.

Presedintele PNL a refuzat lantul si lacatul si a replicat: „Mie nu-mi plac lanturile, mie imi plac cheile. Iubesc libertatea. (…) Sunt inchise (usile PNL – n.r.)”.

Ceausescu: Rares Bogdan a spus ca veti lega cu lanturi partidul in fata oricarui pesedist care vrea sa intre in PNL. Inteleg ca lantul respectiv s-a rupt, va ofer acest lant, poate e mai bun!
Orban: Nu il iau!
Ceausescu: Va rog sa il luati!
Orban: Nu il iau!
Ceausescu: Luati-l!
Orban: Nu il iau, mie imi place libertatea!

Mai mult despre: ,

Comentarii: