Proteste ample in marile orase ale tarii. Romania TV este in mijlocul demonstrantilor, face eforturi sa ii provoace: „Iohannistii ataca” – Vezi imagini in direct

politica

Mii de oameni protesteaza, duminica seara, in marile orase fata de gratiere si modificarea legilor penale. In Bucuresti, in Piata Universitatii, numarul protestatarilor creste in fiecare minut.

Romania TV a trimis-o pe Corina Dragotescu sa transmita din mijlocul demonstrantilor, dupa ce zile intregi a dus o campanie dura impotriva acestora, acuzandu-i ca sunt „sorositi” si ca „apara dosare masluite”. Previzibil, multimea a reactionat cu huiduieli la prezenta angajatilor RTV: „RTV esti o mizerie”, „Si rusine, rusine sa va fie”. Imediat, pe post au fost afisate titluri precum „Iohannistii ataca jurnalistii Romania TV”, „Protestul iohannistilor pentru daramarea guvernului PSD”, „Ei sunt iohannistii!”

Screen Shot 2017-01-22 at 17.36.18

Iata imagini din timpul protestului:

Si la Cluj s-au strans peste 1.000 de oameni in centrul orasului:

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, sambata seara, la Antena 3 ca „in niciun caz” nu va retrage cele doua proiecte.

Alte manifestatii de protest au loc loc la Cluj, Brasov, Iasi, Constanta, Pitesti, Piatra Neamt, Baia Mare, Suceava si Satu Mare si in multe alte orase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: