Protestul AUR. Violente grave declansate la 1 noaptea de ultrasi, au aruncat cu bolovani in jandarmi si magazine. Un jandarm a fost ranit

news

Protestul organizat de AUR, luni seara, a degenerat la 1 noaptea in lupte de strada in Piata Unirii. Cateva zeci de ultrasi, care plecasera din Piata Victoriei, au aruncat cu bolovani in jandarmi.

Protestatarii plecasera din Piata Victoriei, unde si acolo au aruncat cu sticle si petarde in jandarmi. In momentul in care au ajuns in Piata Unirii, ei i-au atacat cu bolovani pe jandarmi. Jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene. Protestatarii au aruncat cu bolovani si in vitrinele magazinelor.

Piata Unirii a fost blocata cu totul, avand loc conflicte cu manifestanti care s-au refugiat in parcul din zona.

Iata ce bolovani au folosit manifestantii. Unul dintre jandarmi a fost lovit si sangera.

O parte dintre manifestantii violenti care au fost retinuti:

Protestele au fost sustinute si organizate de AUR. „Astazi la 17:00 cu adevarat ne luam Tara inapoi. In toata ROMANIA, nu exista scuze”, a anuntat Simion luni dimineata.

„Este inadmisibil ce se intampla in Romania cu restrictiile. Este datoria noastra sa iesim in strada. Nu mai stam in case, sa iesim in strada pentru drepturile noastre, aceste restrictii sunt aberante. Veniti in fata prefecturii. O sa ne luptam cu balaurul cum a facut-o Sfantul Gheorghe”, a mai spus Simion intr-un live pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: