Protestul de luni al judecatorilor si procurorilor i-a innebunit pe parlamentarii PSD. Intimidari la adresa magistratilor: „Sper sa-si faca multe poze”

politica

Un nou mesaj isteric din partea deputatului PSD Liviu Plesoianu. In timp ce colegii sai de partid mimeaza piosenia in ziua inmormantarii Regelui, Plesoianu se rafuieste cu magistratii care lupta pentru salvarea justitiei.

„E minunat daca protesteaza onoratele instante la ordinul lui Danilet! Doar asa putem afla cu precizie care sunt judecatorii (si procurorii) din SECTA MACOVEI… Sper sa-si faca multe poze ca sa le pot distribui apoi si eu insistent”, scrie Plesoianu pe Facebook, increcand astfel sa-i intimideze.

Judecatorul Cristi Danilet a anuntat, vinei, ca magistrati din patru judete din Transilvania vor protestat luni in robe in fata instantelor.

„Luni, intre orele 12-13, judecatorii si procurorii din judetele Cluj, Salaj, Maramures, Bistrita vor iesi in fata tribunalelor, imbracati in robe! Ei vor protesta impotriva modificarilor aduse la legile justitiei si a codurilor penal si de procedura penala. Speram ca la fel vor proceda magistrati din celelalte judete ale tarii.

Magistratii romani nu vor accepta nepasatori ca Parlamentul sa dezbata legi date in favoarea infractorilor. Este o rusine ceea ce se intampla. Legile nu se fac pentru anumite persoane. In momentul de fata judecatorii penalisti si procurorii discuta necesitatea de a intra saptamana viitoare intr-o forma de protest.

Asadar, luni vom anunta si noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Daca trebuie sa iasa si magistratii in strada sa intelegeti ca e groasa, atunci insa facem si asta, sa vuiasca Europa!”, anunta Cristi Danilet pe Facebook.

Un protest similar va avea loc si in Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: