Protestul lui Sosoaca, nu a venit nimeni, a fost doar ea: „Nu va este rusine sa stati in case?”. RTV anuntase „cel mai mare protest din timpul pandemiei”

politica

Nimeni nu a venit la protestul pe care Diana Sosoaca l-a organizat, sambata, in fata Palatului Parlamentului. Sosoaca a fost singura, astfel incat foarte nervoasa si-a certat fanii intr-un live pe Facebook.

„Iesiti ca m-am saturat de telefoanele voastre si de mesajele in care va plangeti, va lamentati! Nu va este rusine sa stati in case si sa va lamentati  in timp ce mortii vostri nu mai au parte de o inmormantare crestineasca?”, a strigat Diana Sosoaca.

Antena 3 a anuntat ca nimeni nu a venit la protestul lui Sosoaca.

Romania TV a anuntat vineri ca „Diana Sosoaca cheama romanii la cel mai mare protest din timpul pandemiei”.

„Buna seara. Astia credeau ca o sa tac. Nici moarta nu tac. In acest moment sunt blocata pe toate conturile, inclusiv pe al sotului meu, Silvestru Sosoaca. Evident ca am gasit o solutie sa fac un live de pe aceasta pagina…

Pentru ca maine se va desfasura un eveniment la nivelul intregii tari, desi se mentioneaza ca numai in Bucuresti. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge in Bucuresti si atunci este normal sa poata iesi in strada la ei in localitate.

Evident ca ar fi bine sa vina in fata Parlamentului 18 milioane de romani dar stim ca este practic imposibil. Cei care nu puteti veni la Bucuresti, iesiti in fata Primariilor si Consiliilor Judetene in toata tara.

Conform Legii adunarilor publice, nu aveti nevoie de autorizare daca iesiti in fata acestor institutii, mai ales ca va fi un miting ad-hoc”, spunea vineri Sosoaca intr-un live pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: