PSD a angajat-o pe Elena Basescu la Camera Deputatilor. Ea este buna prietena cu Laura Vicol, deputat PSD

politica

Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, lucreaza acum la Camera Deputatilor. Ea a fost angajata in calitate de consilier la Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputatilor, care este condusa de un reprezentant al PSD.

Pana la alegerile parlamentare, Elena Basescu a lucrat in Parlament in cadrul grupului parlamentar al PMP. Dupa alegeri, PMP nu a mai intrat in Parlament, insa Elena Basescu a ramas angajata a Parlamentului, fiind acum consiliera la Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputatilor. Ea castiga un salariu de 6.000 de lei pe luna, scrie Libertatea.

Elena Basescu s-a pozat zilele trecute vaccinandu-se in Parlament.

#covidvaccine 💉 #sarscovid19 🦠

Posted by Elena Basescu on Wednesday, 31 March 2021

Angajarea ei la Comisia pentru Afaceri Europene nu ar fi fost posibila fara acordul presedintelui comisiei, Stefan Musoiu. Musoiu face parte din PSD.

Desi pare surprinzator ca un reprezentant al PSD sa o angajeze pe fiica lui Traian Basescu trebuie mentionat ca Elena Basescu este foarte buna prietena cu deputatul PSD Laura Vicol. Cele doua au postat pe retelele de socializare numerose imagini de la evenimente mondene la care au participat impreuna.

Elena Basescu a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pentru un post de deputat de Constanta, insa PMP nu a mai intrat in Parlament.  In perioada 2009- 2014 Elena Basescu a fost europarlamentar PDL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: