PSD a decis: Dragnea va fi PREMIER, nu conteaza condamnarea. Strategia de campanie: TUNURILE pe Ciolos

politica

Liderii PSD nu mai fac niciun secret. Daca PSD impreuna cu ALDE vor obtine majoritatea in Parlament, in urma alegerilor din decembrie, Liviu Dragnea va fi desemnat ca premier.

Invitat la Adevarul Live, presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, al doilea om in ierarhia de partid, a spus ca Liviu Dragnea este prima optiune pentru functia de premier. „Categoric Liviu Dragnea“, a raspuns Mihai Fifor.

Fifor a mentionat ca nu vede ca o piedica pentru PSD faptul ca Liviu Dragnea este condamnat la un an cu suspendare in dosarul „Referendumul“: „Nu as vrea sa discutam subiectul condamnarii lui Liviu Dragnea. Dosarul ar trebui sa fie vazut altfel. E un dosar cu o condamnare politica, care nu a avut nimic de a face cu coruptia“.

Un alt lider PSD care il anunta pe Dragnea ca premier este presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache „Inteleg ca cea mai buna varianta e a lui Liviu Dragnea, este si seful partidului. Daca PSD si ALDE obtin peste 50%, Liviu Dragnea e persoana cea mai potrivita sa conduca Guvernul. Din punctul nostru de vedere, vom veni si cu o prima parte a programului de guvernare “, a spus Florin Iordache, intr-o emisiune la Realitatea TV.

Liderii PSD si-au definit si strategia de campanie electorala. Ei vor lansa atacuri in cascada impotriva Guvernului Ciolos. Primul pas a fost facut in Parlament, cand Dragnea a criticat dur raportul privins starea economiei inaintat de Dacian Ciolos.

Mai apoi, Liviu Dragnea a anuntat ca se va „ocupa personal” sa arate tarii proiectele „nepatriotice” din cadrul Guvernului: „Nu stiu pe cine a convins (discursul premierului – n.r.) nu m-a convins si incepand de ieri (luni – n.r.) m-am hotarat sa ma ocup personal pentru a-i arata domnului prim-ministru Dacian Julien Ciolos exemple de nepatriotism din actul de guvernare al dumnealui si o sa le prezint intr-un ritm pas cu pas ca sa le inteleaga toata lumea”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: