PSD a furat pana si la votul din Parlament privind SALARIILE. Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza, PSD nu sufla o vorba

politica

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, marti, la informatiile privind vicierea de catre PSD a votului din Camera Deputatilor legat de cresterile salariale.

”Aceste lucruri se vor lamuri, desigur, intre cei care trebuie sa lamureasca aceste lucruri, in Parlament. In ceea ce priveste legea, eu sunt pozitiv. Astept legea la promulgare”, a declarat Klaus Iohannis.

Plenul Camerei Deputatilor a votat luni cresterile de sporuri si salarii din domeniile sanatatii si educatiei, venite ca amendamente la legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului 57/2015. Oficial, au fost 184 voturi si un deputat nu si-a exprimat votul, in conditiile in care PNL a boicotat sedinta in incercarea de a nu fi indeplinit cvorumul de minimum 177 deputati.

Insa o filmare realizata de agentia News.ro de la balconul salii de plen a Camerei Deputatilor arata insa ca doar 153 de parlamentari se aflau in sala la votul final in care a fost adoptata Legea de aprobare a OUG privind majorarile salariale, sub numarul de 177 necesar cvorumului legal de sedinta de vot final si sub numarul de 185, anuntat oficial odata cu votul final de catre presedintele Camere Deputatilor Florin Iordache, dupa numaratoarea facuta de secretarii Camerei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: