PSD a gasit cauza. Iohannis este vinovat de lesinul lui Ciolacu: „Asta l-a afectat foarte mult pe Marcel”

politica

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, l-a invinovatit pe Klaus Iohannis pentru ca Marcel Ciolacu a lesinat, duminica, in conferinta de presa a partidului.

Stanescu a sustinut ca Ciolacu a fost foarte afectat de acuzatiile presedintelui Iohannis privind o „intelegere” cu Viktor Orban privind autonomia Tinutului Secuiesc.

”Eu am petrecut foarte mult timp cu el in ultima perioada. Foarte mult l-a afectat ca a fost acuzat de tradare nationala de catre presedinte. Marcel vine dintr-o familie de militari, tatal sau fiind unul dintre cei mai buni piloti pe care i-a avut Romania si sigur ca a fost foarte afectat. E complicat la un asemenea nivel cand presedintele Romaniei acuza al treilea om in stat de tradare nationala. E un lucru foarte complicat.

A fost si starea de oboseala, volumul foarte mare de munca, probabil si conditiile din sala de conferinta care este undeva la subsol si nu e foarte bine aerisita. Asa se intampla, clachezi. Marcel nu avea probleme de sanatate, am discutat ore multe cu el, nu avea istoric medical sau ceva care sa atraga atentia”, a declarat Paul Stanescu la Antena 3.

O declaratie similara a facut si purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu. ”Sigur au fost si atacuri nedemne si vorbesc de cel al presedintelui Iohannis legat de tradare, care au avut un impact emotional, dar nu si-au pus amprenta asupra sanatatii fizice cel putin pana astazi”, a afirmat Lucian Romascanu.

Marcel Ciolacu a tinut sa dea asigurari, dupa ce i s-a facut rau in conferinta de presa, ca se simte bine. El a refuzat ambulanta si a plecat cu propria masina.

Imediat dupa ce a fost luat de la pupitru, Ciolacu si-a revenit. El le-a spus pesedistilor din sediul partidului ca „nu i s-a mai intamplat niciodata asa ceva”. El a mai spus ca nu crede ca ar avea probleme cardiace, suspectand in schimb o cadere de glicemie sau o cadere de calciu.

Ciolacu le-a mai cerut apoi pesedistilor sa intoarca ambulanta din drum.

„Domnul presedinte PSD si-a revenit, a mers pe picioarele lui la masina personala si va face un control medical”, a anuntat ulterior biroul de presa al PSD.

Surse din PSD anunta ca Marcel Ciolacu a ajuns la Spitalul Militar din Bucuresti pentru un control de urgenta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: