PSD a identificat VINOVATII pentru pierderea alegerilor: Geoana, Vanghelie si Iliescu

politica

In cadrul Consiliului National, ce are loc vineri si sambata,  liderii PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea au indicat direct sau subtil catre vinovatii care au determinat esecul candidatului PSD la prezidentiale.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat ca isi asuma greseala de a nu-i fi indeparat din partid inca din 2011 pe Mircea Geoana si Marian Vanghelie, dar si ca nu a realizat, ca si Adrian Nastase in 2004, ca alegerile nu se castiga cu ratiune, ci pe baza emotiilor.

„Si eu daca vedeam cozile pentru vot la televizor, veneam sa votez contra lui Ponta. Daca vedeam la televizor ca spune ‘Fa, Doina ?’, cum sa aleg pe acel cineva ? Trebuie sa intelegem acest adevar, ca turul doi al alegerilor inseamna emotii”, a spus, sambata, liderul PSD la Consiliul National al partidului, citat de Mediafax.

El le-a cerut membrilor PSD sa invete din aceste greseli de perceptie, inclusiv din cele comise in cazul lui Geoana si Vanghelie: „In 2011, trebuia sa-i las acolo unde erau”, a afirmat Ponta.

La randul sau, Liviu Dragnea a indicat, vineri, catre Ion Iliescu, sustinand ca partidul a pierdut din cauza ca ca este confundat deliberat cu o formatiune pro-sovietica si etichetat nejustificat drept „comunist”.

Intr-un discurs sustinut la Consiliul National al PSD, presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, a aratat ca, din cauza perpetuarii confuziilor din perioada comunismului, PSD continua sa intampine rezistenta la alegeri in Transilvania, diaspora si din partea persoanelor cu studii superioare, fiind perceput drept un partid anticapitalist si al asistatilor sociali.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: